1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-07-2014 00:39

Τζούριτς: «Έμεινα από... καύσιμα»

Ο Δημήτρης Τζούριτς μίλησε μετά την ήττα στην Μπούντβα και τόνισε πως από κάποιο σημείο και μετά έμεινε από καύσιμα και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στον αγώνα.
«Από ένα σημείο και μετά ένιωθα ότι δεν είχα άλλα… καύσιμα μέσα μου και δεν μπορούσα να παίξω όπως έπαιζα στην αρχή του αγώνα», είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Τζούριτς και συμπλήρωσε: «Είμαστε μια νέα ομάδα και δώσαμε ότι είχαμε για να τα καταφέρουμε. Συγχαρητήρια στο Μαυροβούνιο που άξιζε τη νίκη και τον τίτλο. Εμείς όμως πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Ο Παναγιώτης Πελεκούδας κατά τη διάρκεια του δευτέρου σετ σε μια προσπάθειά του να καρφώσει σε πρώτο χρόνο, πάτησε τη μπάλα και έπεσε με το κεφάλι στο έδαφος. 

Αμέσως το ιατρικό επιτελείο έπεσε πάνω του, ο παίκτης δεν αγωνίστηκε ξανά και μετά το τέλος του αγώνα ο ίδιος τόνισε πως ήταν καλά. Όσο για το παιχνίδι ο νεαρός κεντρικός επεσήμανε:

«Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να μην καταφέραμε να κερδίσουμε φέτος το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, έχουμε όλα τα φόντα μπροστά μας για να το κάνουμε στο μέλλον».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ