1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-03-2016 00:12

Προπονήθηκε η Εθνική κορασίδων στο Χαριλάου

Θεσσαλονίκη. Γιώργος Γκολέμας.
Υπό την επίβλεψη του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής ομάδας Δημήτρη Φλώρου και του περιφερειακού ομοσπονδιακού  προπονητή Βασίλη Χριστόπουλου πραγματοποιήθηκε  την Δευτέρα 29/2 το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανέστης Πεταλίδης» , η συγκεντρωτική προπόνηση των παικτριών της εθνικής ομάδας Κορασίδων από το γκρουπ της Θεσσαλονίκης.

 Ο κορμός της ομάδας αποτελείται από την περσινή ομάδα των Παγκορασίδων και θα λειτουργήσει με το περσινό μοντέλο, δηλαδή με ένα γκρουπ στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη. Στο τέλος θα γίνει η τελική επιλογή για το Βαλκανικό πρωτάθλημα το καλοκαίρι στην Βουλγαρία. Τις ακριβείς ημερομηνίες και την πόλη θα τις γνωρίζουμε τον Απρίλιο.

Είχαν προσκληθεί οι εξής αθλήτριες: Δήμητρα Τζιαρλή (ΑΠΣ Αίας Εύοσμου), Μαρία Αρμουτσή (ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων), Μαρία Σαλαγκούδη (ΑΣ Ελπίς Αμπελοκήπων), Ελισάβετ Ηλιοπούλου (ΓΣ Δράμας), Αθηνά Δημητριάδου (ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριάς), Σταματία Κυπαρίσση (ΓΑΣ Αρχέλαος Κατερίνης), Έλενα Λεονταρίδου (Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου), Βασιλεία Στεφανοπούλου (ΑΣ Καμπανιακός), Αριάδνη Καθάριου (ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης), Ελπινίκη Ζωΐδου (ΑΣ Άρης Θεσσαλονίκης), Ισιδώρα Βουλτσίδου (ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου), Μαριαλένα Παπαδοπούλου (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού).

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ