1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
18-06-2016 23:29

Δρίκος: «Δεν παρασυρθήκαμε στον ρυθμό τους»

Ο Σωτήρης Δρίκος σχολίασε την δυσκολία που είχε αυτή η νίκη απέναντι στο Πούερτο Ρίκο, αποθέωσε τον αρχηγό Δημήτρη Τζούριτς ενώ αναφέρθηκε στο αυριανό παιχνίδι με την Κινεζική Ταϊπέι.
«Το Πουέρτο Ρίκο είναι μία ομάδα που δεν έχουμε συνηθίσει να αντιμετωπίζουμε σε Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Ήταν κάποιες φορές δύσκολο να αντιμετωπίσεις τα αθλητικά προσόντα τους και τις κινήσεις τις οποίες έκαναν. Αυτό που κρατάω είναι ότι τους οδηγήσαμε σε αρκετά λάθη, παίζοντας στο δικό μας ρυθμό και δεν αποσυρθήκαμε. Κρατήσαμε την ψυχραιμία μας στα μέτρια σημεία του παιχνιδιού μας, τους δημιουργήσαμε ανασφάλεια με αποτέλεσμα να χάσουν τον ρυθμό τους».

Για την επιστροφή του Δημήτρη Τζούριτς: «Ο Δημήτρης (σσ Τζούριτς) γι'αυτό είναι αρχηγός. Έχει τη δύναμη, το σθένος να τραβάει την ομάδα και τον εαυτό του, έχει κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια. Τώρα είναι να μπει σιγά σιγά μέσα στην ομάδα και βήμα βήμα θα κάνει ακόμα περισσότερα».

Για το αυριανό παιχνίδι: «Είναι ένα παιχνίδι τελείως διαφορετικό από τα δύο προηγούμενα. Δεν έχουν τα ίδια αθλητικά προσώπα όμως έχει πολύ καλούς χειριστές της μπάλας, έχει μεγάλη ταχύτητα στο side out. Θα πρέπει να προσαρμοστούμε σε τελείως διαφορετικούς ρυθμούς».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ