1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-06-2016 17:29

Η... πικρή ανάμνηση του Πιάτσα, η... γλυκιά του Τζιάνι και οι εμπειρίες του Γκασπάρ

Με τις τοποθετήσεις των προπονητών και αρχηγών των Πούερτο Ρίκο, Κατάρ και Σλοβενίας ξεκίνησε η συνέντευξη Τύπου ενόψει του δεύτερου τουρνουά του World League Που διεξάγεται στο Αλεξάνδρειο Θεσσαλονίκης.

Ο Ρομπέρτο Πιάτσα πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν του Κατάρ θυμήθηκε τους αγώνες με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη και τον αποκλεισμό από τον δικέφαλο. Αντίθετα οι αναμνήσεις του Ιταλού τεχνικού της Σλοβενίας Αντρέα Τζιάνι μόνο θετικές είναι καθώς επέστρεψε στο μέρος που πανηγύρισε με την Ιταλία το Παγκόσμιο πρωτάθλημα το 1994. 

Τέλος ο τεχνικός του Πουέρτο Ρίκο Ραφαέλ Γκασπάρ στάθηκε στην σπουδαιότητα του τουρνουά και στις εμπειρίες που αποκομούν ο ίδιος και οι παίκτες του. Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Αντρέα Τζιάνι (προπονητής Σλοβενίας): «Το να βρίσκομαι εδώ είναι μια ξεχωριστή στιγμή για μένα, γιατί επιστρέφω μετά από 22 χρόνια, όταν είχα κερδίσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα ως παίκτης της εθνικής Ιταλίας. Αυτό το τουρνουά του World League είναι σημαντικό, έχουμε να αντιμετωπίσουμε καλές ομάδες και θα πρέπει να πάμε βήμα - βήμα για να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι, όπως είναι ο στόχος μας».

Γιάνι Κόβατσιτς (Σλοβενία): «Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι για το παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στο Κατάρ και κατόπιν θα ασχοληθούμε με τους υπόλοιπους αντιπάλους. Ελπίζω να πάρουμε τρεις νίκες και να προκριθούμε στο φάιναλ φορ της Γερμανίας. Κάνει αρκετή ζέστη εδώ, αλλά είμαστε καλά προετοιμασμένοι».

Ρομπέρτο Πιάτσα (προπονητής Κατάρ): «Χαίρομαι πολύ που επιστρέφω στη Θεσσαλονίκη, αν και τα τελευταία παιχνίδια μου στον Ολυμπιακό με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ δεν είχαν ευχάριστη κατάληξη. Η Σλοβενία του συμπατριώτη μου, Αντρέα Τζιάνι, έχει καλή ομάδα, αλλά υπάρχουν και άλλοι δυνατοί αντίπαλοι σ’ αυτό το γκρουπ. Ίσως πάντως δούμε κάποιες εκπλήξεις σ’ αυτό το τριήμερο. Είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το καλύτερό μας βόλεϊ εδώ στην Ελλάδα».

Αλί Μπαϊράμι (Κατάρ): «Φέτος είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε στο World League και έχουμε απέναντί μας πολύ καλές ομάδες. Ελπίζουμε ότι θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα από ό,τι στο τουρνουά της περασμένης εβδομάδας, ώστε να κερδίσουμε εμπειρίες και να παρουσιαστούμε πιο δυνατοί την επόμενη χρονιά».

Ραφαέλ Γκασπάρ (προπονητής Πουέρτο Ρίκο): «Όπως είπα και πριν από το τουρνουά της Κοζάνης, αυτή είναι μια σπουδαία εμπειρία για εμάς και για το νεανικό σύνολο παικτών που έχουμε. Την περασμένη εβδομάδα παρουσιάσαμε βελτίωση από αγώνα σε αγώνα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και να πάρουμε περισσότερες νίκες αυτή τη φορά».

Σάντσες Σεκιέλ (Πουέρτο Ρίκο): «Είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ και έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε με σπουδαίες ομάδες, απέναντι στις οποίες μπορούμε να βγάλουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε να γινόμαστε καλύτεροι από παιχνίδι σε παιχνίδι, όπως και στην Κοζάνη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ