1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-05-2017 18:12

Χαντάβα: «Το καλύτερο δυνατό»

Η Εθνική ομάδα θα κάνει το καλύτερο δυνατό στην Κροατία, όπως δήλωσε λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής η Εύα Χαντάβα.
Παρόλο που ο χρόνος προετοιμασίας μας ήταν μικρός, θεωρώ ότι δουλέψαμε πολύ καλά. Δεν μπορώ να πω πως είμαστε 100% έτοιμες για πέντε δύσκολα παιχνίδια στη σειρά αλλά είμαι σίγουρη πως η καθεμιά από τις παίκτριες και το προπονητικό τιμ θα κάνει το καλύτερο δυνατό», τόνισε η διεθνής ακραία Εύα Χαντάβα ενώ πρόσθεσε: «Σίγουρα τα φιλικά βοήθησαν, τα χρειαζόμασταν πολύ γενικά σαν ομάδα και δοκιμάσαμε πολλούς σχηματισμούς για να προσπαθήσουμε να σταθούμε έτσι όπως πρέπει στα παιχνίδια»! Παράλληλα, η Ελληνίδα άσος ευχαρίστησε τους ανθρώπους στη Σκάλα Λακωνίας που στάθηκαν δίπλα στη γαλανόλευκη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας: «Οι άνθρωποι ήταν φιλόξενοι και εξυπηρετικοί. Δεν έχω λόγια! Τους ευχαριστούμε πολύ για τη βοήθεια που μας δίνουν».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ