1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-09-2023 23:04

Η παράβαση κανονισμών στο ματς Τουρκία-Ελλάδα και ο κλεμμένος πόντος (vid)

Οι διαιτητές του αγώνα Τουρκία-Ελλάδα έκαναν παράβαση κανονισμών και αντί το σκορ να γίνει 21-22 στο τέταρτο σετ, έγινε 22-21 υπέρ της Τουρκίας.

Οι κανονισμοί είναι ξεκάθαροι. Αν γίνει παράβαση κατά την διάρκεια της φάσης . πρέπει να ζητήσεις αμέσως var , να διακοπεί το ματς και να εξετασθεί.

Με το τέλος της φάσης μπορείς να ζητήσεις μόνο για το τελείωμα. Καραμπινάτη παράβαση κανονισμών από τον διαιτητή VAR στο 4ο σετ με το σκορ 21-21. Έδειξε χωρίς να του ζητηθεί την πρώτη φάση και όχι την τελευταία, αφού οι Τούρκοι ζήτησαν εκπρόθεσμα να εξεταστεί η φάση.
Διαβάστε Επίσης
Τζένι Ερμόσο: Δεινή σκόρερ, κατά συρροήν... αθυρόστομη και είδωλο του ισπανικού αθλητισμού

Ο πάγκος της Εθνικής και ο αρχηγός έπρεπε να κάνουν ένσταση για αντικανονική χρήση του var και να μη δεχτούν την απόφαση του διαιτητή. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι κανένας από την Τουρκία δεν διαμαρτυρήθηκε και δεν ζήτησε var την ώρα της παράβασης, παρά μόνο με το τελείωμα της φάσης.

Πρέπει να γίνεται σεμινάριο στους παίκτες και στους προπονητές να μην δέχονται τέτοια παράβαση κανονισμών. Το σκορ θα γινόταν 21-22 και οχι 22-21 και το ματς θα είχε διαφορετική τροπή.

Όπως έγραψε αναγνώστρια ο Guidetti σε παρόμοια άδικη χρήση του τσαλεντζ, λίγα χρόνια πριν, είχε πάρει τις αθλήτριες από το γήπεδο και "ανάγκασε" τους διαιτητές να δώσουν επανάληψη.

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ