1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-08-2023 12:17

Σημαντική ενίσχυση στα άκρα για τον Πορφύρα με την Κολομβιανή Βανέσα Καϊσέδο

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον Πορφύρα, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με την Κολομβιανή ακραία Βανέσα Καϊσέδο. Η 27χρονη αθλήτρια θα αγωνιστεί στη χώρα μας για δφεύτερη συνεχόμενη σεζόν, μετά τη περσινή που την βρήκε στην Θεσσαλονίκη και στον Άρη.
Η ανακοίνωση:

Η Κολομβιανή διεθνής αθλήτρια Βανέσα Καϊσέδο, με χαρά δέχθηκε την πρόταση του Πορφύρα και θα επιστρέψει στην Ελλάδα, όπου αγωνίσθηκε στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν με τον Αρη στην Volley League.

Πολλά λόγια δε χρειάζονται, η κίνηση είναι ιδιαίτερα σημαντική, αλλά, ο Πορφύρας εμπιστεύεται και θεωρεί το ίδιο σπουδαία και ισότιμα όλα τα παιδιά του και θέλουμε πάνω από όλα να έχουμε ΟΜΑΔΑ που θα παλεύει έως τον τελευταίο πόντο, με ΥΓΕΙΑ και ΣΕΒΑΣΜΟ για τους αντιπάλους.

Καλορίζικη Βανέσα !

Η 27χρονη ακραία θα ενισχύσει τον Πορφύρα στην προσπάθεια του στο πρωτάθλημα της Pre League και θα είναι μαζί με την 26χρονη Αμερικανίδα Εχίζε Ομογκίμπο οι 2 ξένες αθλήτριες μας, που θα υποστηρίξουν την προσπάθεια των Ελληνίδων Καριπίδη, Λιάρου, Μπουτσελάκου, Σάντε, Σωτηρίου, Πανούση, Ποντικάκη που συνεχίζουν μαζί μας από πέρσι και των νεοφερμένων Βαλσάμη, Δημοπούλου, Σπύρη, Πατουχέα στις οποίες θα προστεθούν ακόμα 2 αθλήτριες για το ρόστερ της Γυναικείας, όπου θα εντάσσονται προπονητικά, ανάλογα με τις συνθήκες, αθλήτριες από τις Νεάνιδες-Κορασίδες μας.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ