1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-10-2017 16:16

Πρωταγωνιστής ο Πανιώνιος

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Ενισχυμένος ο Πανιώνιος μπαίνει στη Pre League με ένα ανταγωνιστικό ρόστερ.
Στη Νέα Σμύρνη, τα τελευταία χρόνια, οι "κυανέρυθρες" είναι πάντα μέσα στις ομάδες που προσπαθούν να φθάσουν στα μεγάλα σαλόνια. Φέτος, παρότι στη Pre League, ο ανταγωνισμός θα είναι υψηλότερος, ο Πανιώνιος θέλει να παραμείνει σε τροχιά πρωταθλητισμού.

Η Μαρία Καλαρά είναι για δεύτερη συνεχή σεζόν στο τιμόνι της ομάδας, η οποία ενισχύθηκε σημαντικές με εξαιρετικές μεταγραφές.

Απέκτησε από τον Παναθηναϊκό, την 27χρονη διαγώνια Άννα Καρπουζά και την ακραία Στέλλα Λαγουράκη. Σημαντικές είναι και οι έμπειρες Ράνια Γκούζου και Γλυκερία Κωνσταντίνου.


Μαρία Καλαρά: «Να πρωταγωνιστήσουμε»

Τον Πανιώνιο πρωταγωνιστή στη Pre League Θέλει η Μαρία Καλαρά, όπως δήλωσε στο volleyball.gr.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συμμετέχουμε στο νέο Πρωτάθλημα της Pre League, με ένα ρόστερ άκρως ανταγωνιστικό και πολλές καλές ομάδες. Εύχομαι να έχουμε υγεία και με σκληρή δουλειά να πετύχουμε τους στόχους μας. Καλούμε όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να στηρίξει την προσπάθειά μας και να παρακολουθήσει όμορφο βόλεϊ».

Για τον στόχο του Πανιωνίου η Μαρία Καλαρά είπε: «Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε στη νέα κατηγορία που θα είναι πολύ δύσκολη και ανταγωνιστική. Όλες οι ομάδες είναι ενισχυμένες και περιμένουμε ένα δυνατό πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες θα παλέψουν μέχρι τέλους για την επίτευξη των στόχων που έχουν θέσει».
Διαβάστηκε 261 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ