1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-10-2018 12:53

Χρήστος Ντινόπουλος: «Η ΧΑΝΘ έχει καλή ομάδα, αλλά χρειαζόμαστε διάρκεια»

Μετά την ήττα με 3-0 από την ΑΕΚ ο προπονητής της ΧΑΝΘ Χρήστος Ντινόπουλος μίλησε στο volleynews για την πορεία της ομάδας του και για την επόμενη αγωνιστική με το Αιγάλεω.
Αναλυτικά είπε: «Σήμερα παίζαμε με μια πολύ ποιοτική ομάδα. Στο πρώτο σετ ήμασταν σχεδόν αλάνθαστοι, ήμασταν ανταγωνιστικοί και πολύ κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος. Στα άλλα δυο σετ κάναμε λάθη και δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε τον ρυθμό της ΑΕΚ. Έχουμε κάνει δύο ήττες, πιστεύω πως θα ανακάμψουμε. Δεν έχουμε την επιλογή να σταθούμε σ αυτά τα δύο ματς, κοιτάμε μπροστά γιατί έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Προσπαθούμε παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε που πιστεύω ότι γίνεται γιατί τα κορίτσια κάνουν μεγάλη προσπάθεια».

Για την επόμενη αγωνιστική με το Αιγάλεω δήλωσε: «Το Αιγάλεω είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα. Θεωρώ ότι είμαστε καλύτεροι όταν παίζουμε σωστά και σταθερά, χωρίς σκαμπανεβάσματα. Έχουμε μια καλή ομάδα αλλά στόχος μας είναι η διάρκεια. Πιστεύω πως θα κερδίσουμε»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ