1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-10-2022 14:36

Στον Απολλώνιο θα πασάρει η Ευτυχία Βακιρτζίδη

Την απόκτηση της Ευτυχίας Βακιρτζίδη ανακοίνωσε ο Απολλώνιος. Η 20 χρονη (1μ75) νεαρή αθλήτρια αποτελεί την δεύτερη πασαδόρο της ομάδας του Κερατσινίου, η οποία το επόμενο Σάββατο 22/10 (20.00), κάνει πρεμιέρα στην Πρι Λιγκ γυναικών με ντέρμπι εκτός έδρας κόντρα στον Πορφύρα στο κλειστό του Σαλπέας.

Η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με την αθλήτρια Βακιρτζίδη Ευτυχία (πασαδόρος).Σε μια πρώτη δήλωσή της η Ευτυχία ανέφερε: "Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για εμένα, γιατί ξεκινάει η συνεργασία μου με μία επαγγελματική, φιλόδοξη και δυναμική ομάδα, όπως είναι ο Απολλώνιος.

Είμαι διατεθειμένη να δώσω όλες μου τις δυνάμεις, για να βοηθήσω σαν μέλος της ομάδας, να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Εύχομαι σε όλες τις συμπαίκτριες μου, τον προπονητή, το προπονητικό team και τη Διοίκηση της ομάδας υγεία και αμέτρητες επιτυχίες".

Ευχόμαστε στην Ευτυχία καλή αρχή με την ομάδα μας, με υγεία, πολλές χαρές κι επιτυχίες!»

Το τελικό ρόστερ του Απολλώνιου

Πασαδόροι: Ευανθία Λάβδα, Ευτυχία Βακιρτζίδη

Ακραίες: Μαριαλένα Δραγουμάνου, Κέλλυ Ευθυμιάδη, Μάρα Ράπτη

Διαγώνιες: Δέσποινα Σιδεράτου, Ελένη Μπλιάτσιου

Κεντρικές: Αγγελική Καββαδία, Λαμπριάνα Πήττα, Ευαγγελία Πάτα, Αφροδίτη Αρμάου

Λίμπερο: Εύα Τουλγαρίδου, Δήμητρα Πετροπούλου

Προπονητής: Νίκος Μπουτσουρής

 

 

 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ