1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
22-10-2022 01:52

Pre League Γυναικών: Ξεκίνημα με ντέρμπι σε Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα

Πρεμιέρα και στην πολύ αμφίρροπη Πρι Λιγκ γυναικών με το Πειραιώτικο ντέρμπι ανάμεσα στον Πορφύρα και τον Απολλώνιο στο κλειστό «Σαλπέας» να ξεχωρίζει στο άνοιγμα της αυλαίας της νέας σεζόν.

Και οι δύο ομάδες αρκετά ενισχυμένες μεταγραφικά ανήκουν στα έξι φαβορί που θα διεκδικήσουν την άνοδο στην κατηγορία, και αναμένεται να παλέψουν σκληρά για το πρώτο τρίποντο.

Ο Πορφύρας που υποβιβάστηκε πέρυσι από την Volley League με αλλαγές στο ρόστερ του δύο ξένες και νέο προπονητή τον έμπειρο Μανώλη Αποστολογιωργάκη, θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα τη σεζόν μπροστά στους φιλάθλους του.

Από την άλλη ο νεοφώτιστος Απολλώνιος Κερατσινίου που ανέβηκε αήττητος από την Α2, κράτησε τον περυσινό βασικό του κορμό και με πολλές εντυπωσιακές μεταγραφές ελληνίδων παικτριών από την Α1 κατηγορία, χωρίς ξένες, και με νέο τεχνικό το Νίκο Μπουτσουρή φιλοδοξεί με την σειρά του να ξεκινήσει με ένα θετικό αποτέλεσμα, και να είναι σταθερά στο γκρουπ των μνηστήρων της ανόδου.

Στη Θεσσαλονίκη, οι Μακεδόνες Αξιού που θα παλέψουν για την παραμονή τους, αντιμετωπίζουν σε ενδιαφέρον ματς τον Πανιώνιο που μετά από χρόνια ανεβαίνει ως φαβορί για την νίκη ενώ είναι στο γκρουπ των μνηστήρων που θα κυνηγήσουν την άνοδο. Επίσης στη συμπρωτεύουσα έχουμε δύο ακόμη γειτονικά ντέρμπι.

Αρχικά τα Πεύκα που πέρυσι κυνήγησαν την άνοδο στη Volley League και έφτασαν μέχρι τον ημιτελικό των πλέι οφ με νέο δυνατό ρόστερ υποδέχονται την ΧΑΝΘ που θα παλέψει την παραμονή της, και θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί.  

Το δεύτερο ματς είναι ανάμεσα στον Βότση και τον Αίαντα, δύο ομάδες που θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τα πλέι άουτ και να παραμείνουν στην κατηγορία. Με θετικό πρόσημο θέλει να ξεκινήσει και ο Απόλλωνας Καλαμάτας που υποδέχεται στο Πελοποννησιακό ντέρμπι την Κόρινθο.

Η ομάδα της Μεσσηνίας που έχασε πέρυσι την άνοδο στη Volley League, στον τελικό των πλέι οφ μετά από δραματική σειρά με το Αιγάλεω, επανέρχεται δριμύτερη και ενισχυμένη μεταγραφικά για να διεκδικήσει και πάλι αυτό που έχασε πέρυσι. Στην καυτή έδρα της υποδέχεται την ανταγωνιστική Κόρινθο που φιλοδοξεί να έχει επίσης μια καλή πορεία και να πλασαριστεί στις ψηλές θέσεις της κατηγορίας.

Τέλος τα φιλόδοξα Βριλήσσια που φέτος κινούνται σε λάτιν ρυθμούς με την απόκτηση δύο Βραζιλιάνων παικτριών, αντιμετωπίζουν στην έδρα τους τη νεοφώτιστη και μαχητική Ελπίδα Αμπελοκήπων, και στοχεύουν στο πρώτο τρίποντο της σεζόν που θα τους δώσει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.  

 Pre League Γυναικών - 1η αγωνιστική

Σάββατο 22 Οκτωβρίου

Βριλησσίων, 17.45: Φ.Ο. Βριλησσίων - Α.Σ. Ελπίς
Διαιτητές: Μάλφας, Βλάχος, Παρατηρητής: Τσιμπινός.

Δ.Α.Κ. Πεύκων, 18.30: Α.Σ. Ακαδ. Πρωταθλητών Πεύκων - Χ.Α.Ν.Θ.
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Αρ., Μπουκουβάλα, Παρατηρητής: Μαυρίδης Θ.

Παραλίας 18.00: Απόλλων Καλαμάτας - Α.Σ.Π. Κόρινθος
Διαιτητές: Καραγιαννόπουλος, Χανδρινός, Παρατηρητής: Τομαράς Μ.

Βότση, 18.00: Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση - Α.Π.Σ. Αίας
Διαιτητές: Γιωγιού, Μούζουλας, Παρατηρητής: Κουκουμάκας.

Δ.Α.Κ. Κυμίνων 17.00: Α.Σ. Μακεδόνες - Γ.Σ. Πανιώνιος
Διαιτητές: Δρανίτσας, Δημητρίου, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

«Π. Σαλπέας» 20.00: Α.Ο.Φ. Πορφύρας - Ο.Φ.Α. Απολλώνιος
Διαιτητές: Μιχαήλογλου, Γεράνιος, Παρατηρητής: Παγκοζίδης.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ