1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-09-2023 15:16

Κόρινθος: Το νέο προπονητικό τιμ του ΑΣΠ

Το πλήρες προπονητικό τιμ και συγκεκριμένα τους τρεις συνεργάτες που θα πλαισιώσουν την κοουτς , Κάταλιν Κις, στην νέα Πρι Λιγκ γυναικών ανακοίνωσε η Κόρινθος.

Πιο αναλυτικά η διοίκηση του ΑΣΠ αναφέρει:

«H προετοιμασία του ΑΣΠ Κόρινθος για τη νέα αγωνιστική χρονιά έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται σε εντατικούς ρυθμούς, ενώ βρισκόμαστε λίγο πριν την ανακοίνωση των φιλικών που θα δώσει η ομάδας μας μέχρι και την επίσημη έναρξη του πρωταθλήματος της Pre League Γυναικών.

Είναι, λοιπόν, η κατάλληλη στιγμή για να παρουσιάσουμε το φετινό προπονητικό team, που αποτελείται από εξαιρετικούς επαγγελματίες οι οποίοι – ο καθένας από το δικό του πόστο – θα βοηθήσουν στην επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.Στη θέση του προπονητή έχουμε ήδη καλωσορίσει την Κάταλιν Κις, ωστόσο δεν έχουμε αναφερθεί στα υπόλοιπα πρόσωπα που συμπληρώνουν το προπονητικό staff.

Δίπλα στην Κάταλιν θα είναι ο έμπειρος Νίκος Πουλόπουλος, ενώ 2ος βοηθός θα είναι ο προπονητής των ακαδημιών μας Δημήτρης Ηλιόπουλος.Γυμναστής της γυναικείας ομάδας θα είναι για μια ακόμα φορά ο Γιάννης Δαμβουνέλης, σε συνέχεια της εξαιρετικής δουλειάς και συνεργασίας που αναπτύχθηκε τα προηγούμενα χρόνια. Έφορος αναλαμβάνει ο Τάσος Φουντούκης, άνθρωπος του αθλητισμού και ειδικότερα του volley, με πολύχρονη και πολύπλευρη παρουσία στον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Και επειδή ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι τόσο ο φυσιοθεραπευτής Λευτέρης Βασιλάκης (σημαντικό κεφάλαιο στην αποκατάσταση των αθλητριών μας), όσο και ο γιατρός μας Γιάννης Ντέρος, παραμένουν και θα βοηθήσουν στο μέγιστο βαθμό την παρουσία του συλλόγου στη δεύτερη μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας.»

Kόρινθος ρόστερ

Πάσες: Έλενα Γεωργιάδου, 'Αντεια Τσιγαρίδα

Κεντρικές: Κυπαρίσση Ραφαηλία, Μαριλέτα Ασημακοπούλου, Κατερίνα Ελευθερίου

Ακραίες:  'Ελλη Μανάϊ ,Ελισάβετ Τσαμπάϊ (Λευκορωσία)

Διαγώνιες: - Λατόγια Χάτσινσον (Καναδάς), Κωνσταντίνα Μαρινοπούλου,

Λίμπερο: Μαργαρίτη Μαριάννα, Αγγιστριώτη Μαριαλένα

Προπονητής: Κάταλιν Κις

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ