1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-12-2023 21:16

Pre League Γυναικών: Νέα αρχή για τον Πανιώνιο κόντρα στο ΖΑΟΝ, αμφίρροπη μάχη του Απόλλωνα στα Βριλήσσια

‘Ενατη στροφή για την Πρι Λιγκ γυναικών με τον πρωτοπόρο και αήττητο Πανιώνιο να υποδέχεται τον ΖΑΟΝ και να κάνει νέα αρχή με το Γιάννη Χαριτωνίδη στον πάγκο, αντι του Γιάννη Τσαϊρέλη που εγκατέλειψε ξαφνικά την ομάδα της Ν.Σμύρνης για να επιστρέψει στον Άρη. Οι γηπεδούχες θέλουν ενα ακόμη τρίποντο για να κρατήσουν την κορυφή και το αήττητο.

Δοκιμασία εκτός έδρας για τον Απόλλωνα Καλαμάτας, καθώς κοντράρεται στα Βριλήσσια με την ομώνυμη ομάδα. Η Μεσσηνιακή ομάδα μετά την εντός έδρας ήττα από τον πρωτοπόρο Πανιώνιο, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και να κρατήσει την δεύτερη θέση. Από την άλλη ο ΦΟΒ που βρίσκεται στην έκτη θέση, αποτελεί μια πολύ δύσκολη ομάδα που παλεύει όλα τα ματς ενώ μέχρι τώρα έχει πάιξει τα περισσότερα τάι μπρέικ στην κατηγορία, που είναι συνολικά τέσσερα.

Την τρίτη σερί νίκη θέλουν να πετύχουν οι φορμαρισμένες Αμαζόνες που υποδέχονται την μαχητική και νεοφώτιστη Πρέβεζα, και ελπίζουν σε στραβοπάτημα του Απόλλωνα για να περάσουν στην δεύτερη θέση.

Αμφίρροπή μονομαχία ισόβαθμων στην Κόρινθο με την τοπική ομάδα που έχει 11 πόντους να υποδέχεται τον δυνατο Πορφύρα που εχει τους ίδους πόντους.Απρόβλεπτο παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη με τον ουραγό Βότση να ελπίζει στην πρωτη φετινή νίκη κόντρα στο έμπειρο Αιγάλεω που θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα για να βελτιώσει την βαθμολογία του.

Τέλος η αυλαία πέφτει την Κυριακή με τον τέταρτο Μίλωνα που στοχεύει ψηλά να κοντράρεται με την πολύ νεανική και ταλαντούχα Ελπίδα Αμπελοκήπων, η οποία αγωνίζεται παθιασμένα για βαθμό η βαθμούς.

Πρι Λιγκ Γυναικών 9η αγωνιστική

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου

«Α. Βαρίκας», 15.00: Γ.Σ. Πανιώνιος - Ζ.Α.Ο.Ν.
Διαιτητές: Χατζηβασιλείου, Λιάκου, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος.

Βριλησσίων, 17.45: Φ.Ο. Βριλησσίων - Απόλλων Καλαμάτας
Διαιτητές: Ράντσιου, Τόλιος, Παρατηρητής: Παγκοζίδης.

Βότση, 18.00: Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση - Α.Ο. Αιγάλεω
Διαιτητές: Μαυρίδης, Κουκουμάκας, Παρατηρητής: Τσοπάνογλου.

Κορίνθου, 18.00: Α.Σ.Π. Κορίνθου - Α.Ο.Φ. Πορφύρας
Διαιτητές: Καραγιαννόπουλος, Κτενάς, Παρατηρητής: Δημάκης.

«Στ. Καλαϊτζής», 19.30: Α.Ο.Ν. Αμαζόνες - Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας
Διαιτητές: Χαμπιλού, Οικονομοπούλου, Παρατηρητής: Ρίγκος.

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023

«Κρ. Πέρσης», 17.30: Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Α.Σ. Ελπίς
Διαιτητές: Βλα΄χος Γ., Μενεσλής, Παρατηρητής: Παπαστάμος.

Η βαθμολογία ΕΔΩ.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ