1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-01-2024 19:33

Pre League Γυναικών: Κυριαρχεί το σούπερ ντέρμπι Αμαζόνων-Μίλωνα στη Ν. Ερυθραία

Η μεγάλη σύγκρουση τετράδας ανάμεσα στις Αμαζόνες και τον Μίλωνα στη Ν. Ερυθραία, κυριαρχεί στην 14η αγωνιστική της Πρι Λιγκ Γυανικών.

Οι γηπεδούχες που μετρούν επτά νίκες βρίσκονται στην δεύτερη θέση με 32 πόντους και θέλουν το τρίποντο για να εδραιωθούν σε αυτή και να έχουν το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ ανόδου. Από την άλλη ο φιλοξενούμενος Μίλωνας που έχει 29 πόντους βρίσκεται και αυτός σε πολύ καλή κατάσταση, τρέχει ένα σερί οκτώ νικών και ενισχυμένος με δεύτερη Κουβανή τη Ρόσι Καλντερόν, θα παλέψει για το διπλό που θα τον φέρει σε ισοβαθμία με την μεγάλη αντίπαλο του, και θα τον καθιερώσει στα μεγάλα φαβορί ανόδου στη μεγάλη κατηγορία.

Όσον αφορά τον πρωτοπόρο Πανιώνιο μετά τον περιπετειώδη αποκλεισμό του από τον Άρη στο κύπελλο, θέλει και αυτός να συνεχίσει το αήττητο σερί του στην κατηγορία με αντίπαλο τα έκτα Βριλήσσια, τα οποία ενισχύθηκαν μεταγραφικά και ελπίζουν να προλάβουν να τερματίσουν στην πρώτη πεντάδα που οδηγεί στα πλέι οφ.

Το αποτέλεσμα του ντέρμπι στη Ν. Ερυθραία, θα περιμένει και ο Απόλλωνας Καλαμάτας, ο οποίος δύο ώρες νωρίτερα θα υποδεχθεί τη νεοφώτιστη Πρέβεζα με στόχο μονο την νίκη που θα τον βοηθήσει να πλησιάσει τους δύο μεγάλους ανταγωνιστές του στην άνοδο.

Επιστροφή στα τρίποντα θέλει και ο πέμπτος ΖΑΟΝ. Μετά την ήττα-σοκ από την ουραγό Ελπίδα, η ομάδα του Ζηρίνειου αντιμετωπίζει τον αξιόμαχο Πορφύρα που είναι στην όγδοη θέση, και παλεύει να μαζέψει βαθμούς ώστε να αποφύγει τα πλέι άουτ παραμονής.

Αμφίρροπο ματς στη Θεσσαλονίκη, οπου ο προτελευταίος Βότσης μετά την ήττα από τον Πορφύρα, σε δεύτερο εντός έδρας παιχνίδι θα επιδιώξει μονο νίκη. Από την άλλη και η έβδομη Κόρινθος επείγεται για νίκη, καθώς προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες, και θέλει το διπλό για να πάρει βαθμούς, ψυχολογία και να πιάσει τα Βριλήσσια στην έκτη θέση.

 Τέλος αναβλήθηκε για δεύτερη φορά το παιχνίδι του Αιγάλεω με την Ελπίδα λογω συνμετοχής αθλήτριας στην Εθνική Κ18.

Pre League Γυναικών - 14η αγωνιστική

Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024


Βότση, 17.00: Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση - Α.Σ.Π. Κορίνθου
Διαιτητές: Κυριακόπουλος, Μπέλλος, Παρατηρητής: Κάλλης.

Παραλίας, 18.00: Απόλλων Καλαμάτας - Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας
Διαιτητές: Σπίνας, Καραγιαννόπουλος, Παρατηρητής: Τομαράς.

Ζηρίνειο, 18.00: Ζ.Α.Ο.Ν. - Α.Ο.Φ. Πορφύρας
Διαιτητές: Τόλιος, Μαυρικίδου, Παρατηρητής: Παπαστάμος.

«Α. Βαρίκας», 18.00: Γ.Σ. Πανιώνιος - Φ.Ο. Βριλησσίων
Διαιτητές: Χατζηβασιλείου, Οικονόμου Μ., Παρατηρητής: Μαρκάτης.

«Στ. Καλαϊτζής», 20.30: Α.Ο.Ν. Αμαζόνες - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Οικονόμου Β., Αρβανίτης, Παρατηρητής: Ρίγκος

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2024

«Στ. Βενέτη" Αιγάλεω- Ελπίδα

Η βαθμολογία ΕΔΩ.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ