1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-02-2024 21:59

Πρι Λιγκ Γυναικών: Καθοριστικές μονομαχίες πεντάδας σε Ν. Ερυθραία και Βριλήσσια

Δύο σπουδαίες μονομαχίες για την πρώτη πεντάδα ξεχωρίζουν στην 15η αγωνιστική της Πρι Λιγκ Γυναικών

Αρχικά οι δεύτερες Αμαζόνες με εξαιρετική ψυχολογία μετά την σημαντική νίκη κόντρα στον Μίλωνα, υποδέχονται και πάλι στη Ν. Ερυθραία, σε νέο «τελικό» τον τέταρτο της βαθμολογίς, Απόλλωνα Καλαμάτας , με στόχο ένα δεύτερο τρίποντο που θα τους δώσει μια σημαντική διαφορά ασφαλείας και ουσιαστικά θα «κλειδώσουν» την δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου και το πλεονέκτημα εδρας στα πλέι οφ ανόδου.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενες που έχουν δύσκολη αποστολή θα παλέψουν για την υπέρβαση που θα τις κρατήσει κοντά στη δεύτερη θέση.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ντέρμπι των βορείων προαστίων, όπου τα έκτα Βριλήσσια που ενισχύθηκαν μεταγραφικά και έχουν 18 βαθμούς, υποδέχονται τον πέμπτο ΖΑΟΝ που έχει 24 πόντους, με στόχο το τρίποντο που θα μειώσει την μεταξύ τους διαφορά.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενες που ηττήθηκαν στον πρώτο γύρο στο Ζηρίνειο με 1-3, και έχουν σταθερή πορεία θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τη ρεβάνς, και να αυξήσουν το βαθμολογικό τους προβάδισμα από τις γηπεδούχες.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια ο πρωτοπόρος Πανιώνιος ταξιδεύει στην Κόρινθο, όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, με στόχο να κρατήσει το μεγάλο αήττητο σερί που έχει στην κατηγορία.

Κρίσιμη αθηναϊκή μονομαχία στον Πειραιά όπου ο γηπεδούχος Πορφύρας που είναι στην ένατη θέση, θέλει να επιστρέψει στις νίκες, απέναντι στο ουραγό Αιγάλεω ώστε να απομακρυνθεί από τη ζώνη των πλέι άουτ. Από την άλλη το «Σίτι» που προέρχεται από ήττα 3-0 σε εξ’ αναβολής ματς στην Πρέβεζα, και μετράει συνολικά οκτώ σερί ήττες, κατεβαίνει αποφασισμένο να παλέψει για το διπλό, ενώ ενισχύθηκε επιθετικά με δεύτερη ξένη, την Αμερικανίδα διαγώνια Γουίλιαμσον.

Καθοριστικό παιχνίδι και στη Θεσσαλονίκη, όπου η Ελπίδα που δείχνει πολύ σκληρή στην έδρα της για να χάσει, αντιμετωπίζει την δυνατή Πρέβεζα με σκοπό το τρίποντο οξυγόνο, ενώ οι φιλοξενούμενες θέλουν να κάνουν το «μπρέικ» για να σταθεροποιηθούν στην οκτάδα.

 Τέλος την Κυριακή ο Μίλωνας θα υποδεχτεί σττην έδρα του τον δέκατο Βότση με στόχο την καθαρή νίκη που θα τον κρατήσει στη τρίτη θέση.

Pre League Γυναικών - 15η αγωνιστική

Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024

Βριλησσίων, 17.45: Φ.Ο. Βριλησσίων - Ζ.Α.Ο.Ν.
Διαιτητές: Χαμπιλού, Μαλλιάρα, Παρατηρητής: Πολίτης.

«Ι. Λεμονίδης», 18.00: Α.Σ. Ελπίς - Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας
Διαιτητές: Τοσουνίδης, Αβραμίδης, Παρατηρητής: Μαυρίδης.

Κορίνθου, 18.00: Α.Σ.Π. Κορίνθου - Γ.Σ. Πανιώνιος
Διαιτητές: Κτενάς, Παπαθανασίου, Παρατηρητής: Μαυρικίδης.

«Στ. Καλαϊτζής», 18.30: Α.Ο.Ν. Αμαζόνες - Απόλλων Καλαμάτας
Διαιτητές: Κουτσούλας, Γεωργιάδης Στ., Παρατηρητής: Καπάνταης.

«Π. Σαλπέας», 20.30: Α.Ο.Φ. Πορφύρας - Α.Ο. Αιγάλεω
Διαιτητές: Αρβανίτης, Τριανταφυλλόπουλος, Παρατηρητής: Τσάκωνας.

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

«Κρ. Πέρσης», 18.00: Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων - Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση
Διαιτητές: Τόλιος, Τουμπανάκης, Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος.

 Η βαθμολογία ΕΔΩ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ