1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-02-2024 21:22

Pre League Γυναικών: Κυριαρχεί το «κλάσικο» της Ν. Σμύρνης

Το μεσημεριανό «κλάσικο» της Ν. Σμύρνης ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Μίλωνα, είναι το ματς που ξεχωρίζει στην 16η αγωνιστική της Πρι Λιγκ Γυναικών.

Ο πρωτοπόρος Πανιώνιος υποδέχεται τον συμπολίτη Μιλωνα με στόχο την διατήρηση του αήττητου σερί που έχει η ομάδα από την αρχή του πρωταθλήματος και την συντήρηση της διαφοράς του +9 από τις δεύτερες Αμαζόνες. Από την άλλη ο τρίτος Μίλωνας που ενισχύθηκε με την Κουβανή Καλντερόν, θα παλέψει για το διπλό υπέρβαση που θα τον βοηθήσει να πλησιάσει στην δεύτερες Αμαζόνες.

Όσον αφορά την ομάδα της Ν. Ερυθραίας μετά από δύο καθοριστικές νίκες σε ντέρμπι τετράδας με Μίλωνα και Απόλλωνα Καλαμάτας, όπου ξέφυγε με +6 , αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη με τον προτελευταίο Βότση που παλεύει για την παραμονή του. Με τρίποντο η ομάδα του Βασίλη Πανδή, ελπίζει να αυξήσει την διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες της και να πατήσει πιο γερά στην δεύτερη θέση και στο πλεονέκτηνα έδρας στα πλέι οφ.

Μετά την ήττα από τις Αμαζόνες στο κομβικό ντέρμπι τετράδας, ο Απόλλωνας Καλαμάτας που έμεινε στο -9 από την ομάδα της Ν. Ερυθραίας και στο -3 από τον τρίτο Μίλωνα, υποδέχεται την Ελπίδα Αμπελοκήπων με στόχο την επιστροφή στις νίκες, η οποία θα την διατηρήσει στην τέταρτη θέση και στη ζώνη των πλέι οφ ανόδου.

.Με τρομερή ψυχολογία μετά το πολύ μεγάλο διπλό στα Βριλήσσια που τον εδραίωσε στην πέμπτη θέση, και στη συμμετοχή στα πλέι οφ, ο ΖΑΟΝ επιστρέφει στο Ζηρίνειο με αντίπαλο την έβδομη Κόρινθο. Η ομάδα του Αντώνη Παπαδόπουλου που μετράει πέντε διαδοχικές νίκες, θέλει να επεκτείνει το σερί της και να συνεχίσει να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον τέταρτο Απόλλωνα που εχει κερδίσει μέσα στην Καλαμάτα.

Αμφίρροπο παιχνίδι στο Αιγάλεω, καθώς η ομώνυμη ομάδα η οποία είναι ουραγός στην βαθμολογία, υποδέχεται τα Βριλήσσια, με στόχο να «σπάσει» το αρνητικό σερί των εννιά αγωνιστικών χωρίς νίκη και να πάρει βαθμολογική ανάσα, ενόψει και του εξ’ αναβολής εντός έδρας ματς με την Ελπίδα Αμπελοκήπων που είναι πολύ κρίσιμο.

Από την άλλη τα έκτα Βριλήσσια, θέλουν να κάνουν επανεκκίνηση με τρίποντο που θα τους διατηρήσει τις όποιες ελπίδες να πλησιάσουν τον πέμπτο ΖΑΟΝ από τον οποίο βρίσκονται στο -9.

Κρίσιμη κόντρα στην Πρέβεζα, καθώς η τοπική ομάδα που βρίσκεται στην ένατη θέση και στη ζώνη των πλέι άουτ, θα επιδιώξει τη νίκη κόντρα στον Πορφύρα που είναι προς το παρών ογδοος , ώστε να τον προσπεράσει και να στείλει την Πειραϊκή ομάδα σε θέση πλέι άουτ.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενες θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τις κρατήσει σε ασφαλή θέση παραμονής.

Pre League Γυναικών - 16η αγωνιστική

Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024


«Α. Βαρίκας», 15.00: Γ.Σ. Πανιώνιος - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Μουλά Λ., Γεωργιάδης Στ., Παρατηρητής: Μαρκάτης.

Δ.Α.Κ. Πρέβεζας, 17.00: Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας - Α.Ο.Φ. Πορφύρας
Διαιτητές: Γεράνιος, Αποστόλου, Παρατηρητής: Πετούσης.

«Στ. Βενέτης», 18.00: Α.Ο. Αιγάλεω - Φ.Ο. Βριλησσίων
Διαιτητές: Βλάχος, Χουλιαρόπουλος, Παρατηρητής: Παγκοζίδης.

Ζηρίνειο, 18.00: Ζ.Α.Ο.Ν. - Α.Σ.Π. Κορίνθου
Διαιτητές: Οικονομοπούλου, Οικονόμου Μ., Παρατηρητής: Παπαστάμος.

Βότση, 18.00: Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση - Α.Ο.Ν. Αμαζόνες
Διαιτητές: Παπακοσμάς, Κουκουμάκας Π., Παρατηρητής: Μαυρίδης.

Παραλίας, 18.00: Απόλλων Καλαμάτας - Α.Σ. Ελπίς

Διαιτητές: Κτενάς, Καραγιαννόπουλος, Παρατηρητής: Κανελλίδης.

Η βαθμολογία ΕΔΩ.

 

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ