1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-02-2024 22:03

Pre League Γυναικών: Κυριαρχεί η γειτονική κόντρα του ΖΑΟΝ με τις Αμαζόνες

Το ντέρμπι των βορείων προαστίων ανάμεσα στο ΖΑΟΝ και τις Αμαζόνες ξεχωρίζει στη 18η αγωνιστική της Πρι Λιγκ Γυναικών. Οι δεύτερες Αμαζόνες μετά την ήττα από τον πρωτοπόρο Πανιώνιο, θέλουν το διπλό στο Ζηρίνειο για να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα, και να κρατήσουν τη διαφορά από τον τρίτο Μίλωνα, και την τέταρτο Απόλλωνα Καλαμάτας. Από την άλλη ο γηπεδούχος ΖΑΟΝ, θα επιδιώξει την υπέρβαση για να πατήσει πιο γερά στην πέμπτη θέση




Ο πρωτοπόρος Πανιώνιος που είναι με το ενάμιση πόδι στη Volley League υποδέχεται τον προτελευταίο Βότση με στόχο να διατηρήσει το αήττητο ρεκόρ που έχει από την αρχή του πρωταθλήματος.

Την ευκαιρία να πλησιάσουν στην προνομιούχο δεύτερη θέση θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν, Μιλωνας και Καλαμάτα. Ο τρίτος Μίλωνας παίζει στο Αιγάλεω με την ομώνυμη ουραγό ομάδα, ενώ ο τέταρτος Απόλλωνας υποδέχεται στην καυτή έδρα του, τον δέκατο Πορφύρα που παλεύει να αποφύγει τα πλέι άουτ.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια τα Βριλήσσια έχουν έξοδο κινδύνου στη Θεσσαλονίκη κόντρα στη μεταμορφωμένη Ελπίδα. Η ομάδα των Αμπελοκήπων κυριολεκτικά πηγαίνει από νίκη σε νίκη τις τελευταίες εβδομάδες και θα παλέψει για ένα νέο τρίποντο που θα τη στείλει στην οκτάδα.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενες θέλουν το τρίποντο για να πλησιάσουν τον ΖΑΟΝ, και να παλεψουν για την κατάκτηση της πέμπτης θέσης που δίνει εισιτήριο για τα πλέι οφ ανόδου.

Τελος η όγδοη Πρέβεζα υποδέχεται την έβδομη Κόρινθο σε αμφίρροπο ματς, με τις δύο ομάδες να ψάχνουν βαθμούς ώστε να κρατηθούν στην οκτάδα, και να αποφύγουν την περιπέτεια των πλέι άουτ.   

Pre League Γυναικών - 18η αγωνιστική

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024


«Α. Βαρίκας», 16.30: Γ.Σ. Πανιώνιος - Α.Π.Σ. Ναυάρχου Βότση
Διαιτητές: Ράντσιου, Μαυρικίδου, Παρατηρητής: Παγκοζίδης.

Δ.Α.Κ. Πρέβεζας, 17.00: Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας - Α.Σ.Π. Κορίνθου
Διαιτητές: Φλούδας, Γκοργκόλης, Παρατηρητής: Καμπέρης.

«Στ. Βενέτης», 18.00: Α.Ο. Αιγάλεω - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων
Διαιτητές: Γεωργάκη, Μεταξά, Παρατηρητής: Μαρκάτης.

«Ι. Λεμονίδης», 18.00: Α.Σ. Ελπίς - Φ.Ο. Βριλησσίων
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Αρ., Κυριακόπουλος, Παρατηρητής: Καραμπαλάσης.

Ζηρίνειο, 18.00: Ζ.Α.Ο.Ν. - Α.Ο.Ν. Αμαζόνες
Διαιτητές: Μουλά Ειρ., Οικονομοπούλου, Παρατηρητής: Τσιμπινός.

Παραλίας, 18.00: Απόλλων Καλαμάτας - Α.Ο.Φ. Πορφύρας
Διαιτητές: Καραγιαννόπουλος, Κτενάς, Παρατηρητής: Τομαράς.

Η βαθμολογία ΕΔΩ.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ