1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
02-05-2024 06:00

Γιώργος Δεναξάς «Ζούμε ιστορικές στιγμές, ο Μίλωνας είναι πλέον εκεί που ανήκει»

Ο αρχιτέκτονας της ανόδου, Γιώργος Δεναξάς δήλωσε στο Volleynews.gr για το επίτευγμα του συλλόγου της Ν. Σμύρνης:

« Οι στιγμές είναι συγκλονιστικές και παράλληλα ιστορικές. Ο Μίλωνας είναι για πρώτη φορα στην ιστορία του στην μεγάλη κατηγορία. Συγχαρητήρια σε όλο τον όμιλο για την προσπάθεια, Η ομάδα είναι  πλέον εκεί που ανήκει.

Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου αλλα και τις αθλήτριες για την άριστη συνεργασία που είχαμε ολη την χρονιά με στόχο να πετύχουμε την άνοδο στη Volley League.»

Σε ερώτηση που κρίθηκε το παιχνίδι, υποστήριξε: «Αρχικά στο ότι καταφέραμε και πήραμε το πρώτο σετ, παρα το μεγάλο καμ μπακ των Αμαζόνων. Στο δεύτερο επικρατήσαμε εύκολα και το παιχνίδι άρχισε να γέρνει προς τη δική μας πλευρά.

Στο τρίτο οι Αμαζόνες μας πίεσαν πολύ, εμείς κάναμε λάθη και δίκαια κατέκτησαν το σετ, ενώ στο τέταρτο επανήλθαμε και παλι σε θέση οδηγού και μπορέσαμε να διαχειριστούμε σωστά την πίεση της έδρας και των γηπεδούχων και πιστεύω ότι δίκαια φτάσαμε τελικά στη νίκη.»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ