1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-01-2024 14:25

Έξι Έλληνες διαιτητές στα Κύπελλα Ευρώπης (16-18/1)

Έξι Έλληνες διαιτητές θα σφυρίξουν αγώνες των Ευρωπαϊκών κυπέλλων το διάστημα 16-18 Ιανουαρίου. Αναλυτικά:
Ο διεθνής διαιτητής Αλέξανδρος Μυλωνάκης την Τρίτη 16 Ιανουαρίου θα είναι 2ος διαιτητής στο παιχνίδι της τούρκικης Ετσατσίμπασι με την ιταλική Σκαντίτσι για τον Β' όμιλο του Τσάμπιονς λιγκ γυναικών.

Ο διεθνής διαιτητής Βασίλης Βασιλειάδης την Τρίτη 16 Ιανουαρίου θα είναι 1ος διαιτητής στο παιχνίδι της Πλόβντιβ από την Βουλγαρία με την ουγγρική Βάσας του Γιάννη Αθανασόπουλου για τον Β' όμιλο του Τσάμπιονς λιγκ γυναικών.

Ο διεθνής διαιτητής Μιχάλης Κουτσούλας την Τρίτη 16 Ιανουαρίου θα είναι 1ος διαιτητής στο παιχνίδι της γαλλικής Μιλούζ με την σέρβικη Γεντίστβο για τον Α' όμιλο του Τσάμπιονς λιγκ γυναικών.

Η διεθνής διαιτητής Λώρα Κυριοπούλου την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου θα είναι 2ης διαιτητής στο παιχνίδι της τούρκικης Αρκάς με την ισπανική Σορία για τη φάση των πλέι οφ του CEV Cup ανδρών.

Η διεθνής διαιτητής Έλενα Δανιηλίδου την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου θα είναι 2ης διαιτητής στο παιχνίδι της γερμανικής Δρέσδης με την ελβετική Νοσατέλ για τη φάση των πλέι οφ του CEV Cup ανδρών.

Ο διεθνής διαιτητής Κώστας Βουδούρης την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου θα είναι 2ος διαιτητής στο παιχνίδι της πολωνικής Κέμικ Πολίτσε με την ιταλική Κιέρι της Μάρθας Ανθούλη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ