1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
14-09-2014 11:43

Το «ευχαριστώ» του Πολυκράτη

Η νέα σεζόν ξεκινάει και ο Πολυκράτης Πυθαγορείου θέλησε να πει ένα ευχαριστώ σε κάποια άτομα.
Η ανακοίνωση

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σεζόν το τμήμα Volleyball του συλλόγου μας θα ήθελε να ευχαριστήσει ορισμένα άτομα που την επόμενη σεζόν δεν θα είναι μέλη του.

Τον Κανελλόπουλο Θόδωρο για την αφιλοκερδή συνεισφορά στο σύλλογο και ιδιαίτερα στο τμήμα όλα αυτά τα χρόνια, πρώτα ως αθλητής και στην συνέχεια ως βοηθός προπονητή, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην εντυπωσιακή πορεία που είχε ο σύλλογος μας τα τελευταία χρόνια τόσο στα πρωταθλήματα Ν. Σάμου όσο και στις Β΄ φάσεις της Ζ΄ Περιφέρειας ! Ευχόμαστε η μετάθεση του στην Αθήνα να είναι ευκαιρία για καλύτερες μέρες !

Την αθλήτρια Κρητικού Δέσποινα που τα τρία προηγούμενα χρόνια με υποσχετική μεταγραφή, ήταν βασικό μέλος της Γυναικείας ομάδας με την οποία γνώρισε δύο πρώτες θέσης, και μια δεύτερη στο Πρωτάθλημα Ν. Σάμου και μια δεύτερη στην Β΄ φάση της Ζ΄ περιφέρειας. Δυστυχώς ο σύλλογος στον οποίο ανήκει (Α.Σ.Σ. Αναγέννηση) δεν μας την παραχώρησε και φέτος, την ευχαριστούμε για την προσφορά της, το πάθος και την αγωνιστικότητα που έδειξε αυτά τα τρία χρόνια και της ευχόμαστε καλή τύχη σε ότι και αν κάνει !

Την αθλήτρια Γιοκαρίνη - Καρπαθίου Μαριαλένα που και αυτή αγωνιζόταν στο σύλλογο μας με υποσχετική μεταγραφή από τον σύλλογο Α.Σ. Ερμής τα τελευταία τρία χρόνια, και συνέβαλε ουσιαστικά στην κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων Κορασίδων, δύο Νεανίδων και δύο Γυναικών στο Ν. Σάμου και από μία δεύτερη θέση στα πρωταθλήματα Γυναικών, Νεανίδων και Κορασίδων στην Β΄ φάση της Ζ΄ περιφέρειας. Το ήθος, το πάθος, η όρεξη, η συνέπεια και η αγάπη της για το άθλημα ήταν τα προσωπικά χαρακτηριστικά που την έκαναν να ξεχωρίσει ! Επίσης την συγχαίρουμε για την εισαγωγή της ως πρώτη, στο τμήμα Φυσικοθεραπείας του Τ.Ε.Ι. Λαμίας και της ευχόμαστε καλή φοίτηση και καλή πορεία με την νέα της ομάδα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ