1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-03-2015 16:28

Το σήκωσε η Τελχινίδα

Διατήρησε τα σκήπτρα στο πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου η Τελχινίδα.


Αν και φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη φορά απειλήθηκε να χάσει την πρωτιά, επικράτησε στον πιο καθοριστικό παιχνίδι με 3 – 1 σετ του Διαγόρα και για μια ακόμα χρονιά στέφθηκε πρωταθλήτρια. Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο της Ρόδου όπου το παρών έδωσαν 500 και πλέον θεατές οι οποίοι δημιούργησαν μια πολύ καλή και όμορφη ατμόσφαιρα. Ο «γηραιός», με την παρότρυνση και της «Θύρας 6» που ήταν συνεχώς στο πλευρό του, προσπάθησε να κάνει την απόλυτη ανατροπή, ωστόσο αυτή τη φορά μέτρησε η εμπειρία η οποία και τελικά έκανε την διαφορά. Οι νεαρές και ταλαντούχες παίκτριες του Διαγόρα, δεν άντεξαν στην πίεση και στις απαιτήσεις του αγώνα και έτσι το μόνο που κατάφεραν ήταν να κερδίσουν ένα σετ το οποίο δεν ήταν αρκετό για να τους δώσει κάτι περισσότερο.

Εισέπραξαν όμως το χειροκρότημα για την πολύ καλή τους προσπάθεια. Και μόνο που έφεραν την σειρά ως εδώ και διεκδίκησαν το τρόπαιο είναι κάτι πολύ σημαντικό για τις «κυανέρυθρες» οι οποίες αν μη τι άλλο έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους για να σηκώσουν κούπες. Η Τελχινίδα  δεν ξεκίνησε και τόσο καλά, χάνοντας το 1ο σετ αλλά στο 2ο διόρθωσε τα λάθη της και επικράτησε. Στο 3ο σετ ο Διαγόρας ήταν κοντά στο σκορ, όμως προς το τέλος οι έμπειρες αντίπαλες του κατάφεραν σε καθοριστικό σημεία να έχουν σαφώς πιο καθαρό μυαλό και τελικά να επικρατήσουν. Το 4ο σετ άνηκε αποκλειστικά στην Τελχινίδα η οποία ήταν η απόλυτη κυρίαρχος, εκμεταλλευόμενη τα πολλά λάθη (απειρίας και άγχους) των παικτριών του Παναγιώτη Διακαστόπουλου. Η συνολική διάρκεια του αγώνα ήταν 1 ώρα και 40 λεπτά

Τα σετ του αγώνα: 1-3 (25 – 18, 18 – 25, 21 – 25, 13 – 25)

ΤΕΛΧΙΝΙΔΑ (Τσιντομηνάς): Λορέντζου, Βλαμάκη, Μαθιουδάκη, Σκορδά, Δαουτοπούλου, Ελ. Αμορανίτη, Γιαννέλη, Πολυτάνου, Βρατσάλη, Μητροπούλου, Κουτζούκη, Αμορανίτη Ν.
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Δικαστόπουλος): Μαρτίνα, Χονδρέλη, Διακστοπούλου, Χατζηδιάκου, Χανιωτάκη, Φρατζέσκου, Τοτόνι, Μαμαλίγκα, Δεληγιώργη, Αθανασίου, Αρβανίτη, Γιαλλουράκη

news12.gr

Media

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ