1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
30-01-2018 21:28

«Καταιγιστικοί» οι Ίωνες στο Ν. Ηράκλειο

«Βαρομετρικό χαμηλό» απο τη Ν.Ιωνία, ξέσπασε στο κλειστό του Νέου Ηρακλείου . Πραγματική «καταιγίδα» οι Ίωνες, επικράτησαν με 1-3 του Τυφώνα για την 14η αγωνιστική της Β εθνικής ΕΣΠΑΑΑ και σε συνδυασμό με την τρίτη διαδοχική ήττα των Αμπελοκήπων, διατηρήθηκαν στην δεύτερη θέση και αποσπάστηκαν στο +3 από την ομάδα του Λιγνού.

Οι παίκτριες του Βασίλη Ξεροβάσιλα μπήκαν «φουριόζες» πίεσαν στο σερβις, κράτησαν την υποδοχή, είχαν αποτελεσματικό μπλοκ και πήραν προβάδισμα με 0-2 σετ (18-25, 13-25), στο τρίτο οι γηπεδούχες ήταν...Τυφώνας,  ξέφυγαν εύκολα στο σκορ, αξιοποίησαν τα πολλά λάθη των Ιώνων, και με 25-22, μείωσαν σε 1-2.

Στο τέταρτο και πάλι οι φιλοξενούμενες πήραν τον έλεγχο του αγώνα, κυριάρχησαν απόλυτα σε όλους τους τομείς και με περίπατο, 12-25, «κλείδωσαν» το σετ και το πολύτιμο τρίποντο που ήταν το όγδοο στους τελευταίους εννιά αγώνες του συλλόγου της Ν. Ιωνίας.

Από την νικήτρια ομάδα του «σκηνοθέτη» της μεγάλης φετινής πορείας, Βασίλη Ξεροβάσιλα, ξεχώρισαν οι δύο κεντρικές Χάλαρη και Γρίσπου.

Η πρώτη ήταν εντυπωσιακή πάνω στον φιλέ, απροσπέλαστη η δεύτερη «κέρασε»… μπλοκ λόγο γενεθλίων τις αντιπάλους της, ασταμάτητη επιθετικά η Βλατάκη, θετικότατη η Μπιτσάκου, πολύ σταθερή η λιμπερο Χαβιάρα, έδωσαν λύσεις και άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον οι ταλαντούχες, Μουράτη, Πουλημένου, Λύκου.

Τα σετ: 18-25, 13-25, 25-22, 12-25

Τυφώνας:(Μακρόπουλος): Βαρότση, Διαμαντή, Βαρουδάκη, Παππά, Μπιτσάνη, Οικονομίδου (λ), Καρακατσάνη, Αγγελή, Δαρεμά, Στεφοπούλου, Αλεξάνδρου, Παπαδημητρίου

Ιωνες: (Ξεροβάσιλας): Βλατάκη, Μπιτσάκου, Γρίσπου, Χάλαρη, Τόουλια, Χαμαλίδου, Χαβιάρα (λ) Μπελεσιώτη, Μουράτη, Πουλημένου, Λύκου. 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ