1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
26-07-2015 15:07

Σταματόπουλος : «Αποκλειστικός στόχος η άνοδος»

Ο Σταύρος Σταματόπουλος είναι ο νέος προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Απόλλωνα Πατρών ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του. Τελευταία φορά που δούλεψε ως προπονητής στην Β Εθνική ήταν πριν έξι χρόνια στον Ερμή Πατρών ενώ πέρυσι δούλεψε στη ΓΕ Μεσολογγίου.
Ο ίδιος δεν κρύβει ότι σημαντικό ρόλο έπαιξε το όνομα του Απόλλωνα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία και όπως λέει «Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα ο Απόλλωνας. Μέτρησε στην απόφαση μου το όνομα του Απόλλωνα. Είναι κρίμα να είναι τόσα χρόνια στο τοπικό πρωτάθλημα, δεν αξίζει στην ιστορία της ομάδας. Με την δουλειά θα καταφέρουμε να ανεβάσουμε τον Απόλλωνα στις εθνικές κατηγορίες».

Ερωτηθείς αν στόχος είναι η άνοδος τόνισε ξεκάθαρα «Αποκλειστικός και μόνος στόχος του Απόλλωνα την νέα περίοδο είναι η άνοδος. Οτιδήποτε άλλο θα είναι αποτυχία! Ούτε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, ούτε να αποποιούμαστε τον ρόλο του φαβορί, για εμάς στόχος είναι μόνο η άνοδος. Ο Απόλλωνας είναι ένα σωματείο που έχει κάνει σοβαρή δουλειά στις υποδομές όπου έχει βάλει την σφραγίδα του ο Γιώργος Χριστόπουλος».

Πρόθεση του νέου τεχνικού είναι να ενισχυθεί η ομάδα με καλούς παίκτες αλλά όπως λέει «Στόχος είναι να κινηθούμε με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Θα πάρουμε και έμπειρους παίκτες αλλά πρόθεση είναι να φτιάξουμε μια ομάδα με μείγμα έμπειρων παικτών αλλά και νεαρών παιδιών που έχει η ομάδα. Πάντα στο μυαλό μας θα είναι να μπαίνουν παιδιά από τις ακαδημίες στην ανδρική ομάδα».

Ο Απόλλωνας είναι ένα βαρύ όνομα και ο Σταύρος Σταματόπουλος ερωτηθείς αν οι ευθύνες του είναι μεγαλύτερες τόνισε «Νομίζω ότι είναι τελείως διαφορετικά από τις άλλες ομάδες που έχω δουλέψει. Δεν υποτιμώ, σέβομαι πολύ τις άλλες ομάδες που έχω συνεργαστεί αλλά ο Απόλλωνας είναι κάτι διαφορετικό. Ο τρόπος που λειτουργεί, το γήπεδο, το όνομα είναι τελείως διαφορετικά δεδομένα. Έχω πολλά χρόνια να δουλέψω με άνεση στο γήπεδο, να κάνω την δουλειά μου για να φτάσουμε στο αποτέλεσμα. Ευχαριστώ την διοίκηση του Απόλλωνα και πιστεύω ότι θα ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του σωματείου».

sportgame.gr

2 σχόλια

  • Comment Link Doctor N. Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015 20:21 posted by Doctor N.

    Είσαι ιδανικός για νεαρά παιδιά. Αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ανέδειξες τελευταία φορά νεαρό αθλητή.

  • Comment Link Doctor N. Κυριακή, 26 Ιουλίου 2015 20:17 posted by Doctor N.

    Γιατί άμα δεν πήγαινες στον Απόλλωνα που άλλου θα πήγαινες δηλαδή;

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ