1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-06-2016 21:40

Μενδρινός: «Δεν καταφέραμε αυτά που ονειρευόμασταν»

Την δική του εκδοχή για την αποχώρηση του από την ΑΕ Ρέντη έδωσε με επιστολή του ο Γιώργος Μενδρινός, o οποίος ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Υπενθυμίζουμε ότι με ανακοίνωση της η ΑΕ Ρέντη χρεώσε στον Έλληνα προπονητή τον υποβιβασμό της ομάδας.

Η αλλαγή είναι η διαδικασία με την οποία το μέλλον εισβάλλει στην ζωή μας. Αγαπητοί συνεργάτες, με αυτή την φράση θα ήθελα να ξεκινήσω την επιστολή μου, με την οποία ανακοινώνω, την επίσημη πλέον αποχώρησή μου από την θέση του προπονητή, από την ομάδα βόλλευ της Α.Ε.ΡΕΝΤΗ. Συμπορευτήκαμε όλοι μας σ' ένα όμορφο και μακρύ ταξίδι, κερδίσαμε πολλές μάχες, δημιουργήσαμε ένα ισχυρό και ικανό σύνολο, είχαμε σημαντικές επιτυχίες και αποτυχίες, διαχειριστήκαμε ιδιαίτερες καταστάσεις, ωστόσο είναι γεγονός ότι στο τέλος δεν κατορθώσαμε για λόγους που ο καθένας μας υποκειμενικά θα μπορούσε να ισχυριστεί, να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που στοχεύαμε και που ονειρευτήκαμε.

Το πρόσωπο της ομάδας ήμασταν όλοι εμείς. Παρ' ότι, η έξωθεν εικόνα της ομάδας μαρτυρούσε μια αξιοσέβαστη προσπάθεια με δυναμική, εν τούτοις, ανθρώπινες αδυναμίες και λάθη διαμόρφωσαν μια εντελώς διαφορετική πραγματικότητα. Η αποχώρηση μου από την θέση του προπονητή της ομάδας, παρ' όλο του ότι οφείλεται στην προσωπική μου απόφαση να μετεγκατασταθούμε οικογενειακώς εκτός Αττικής, μου είναι προσωπικά, ιδιαίτερα στενάχωρη. Διότι από εδώ και πέρα, δεν θα έχω πλέον την δυνατότητα να συνεργαστώ, με όσους και όσες έμπρακτα προσπαθήσαμε, αλλά που δυστυχώς δεν κατορθώσαμε ,να φθάσουμε τελικά εκεί που ονειρευτήκαμε. Παρέμεινα έως το τέλος της προσπάθειας, πιστός σε ηθικές αξίες, όπως ο σεβασμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και προσπάθησα να ανταποκριθώ όσο γινόταν καλύτερα και όσο μου επέτρεπαν οι συνθήκες, στις όποιες υποχρεώσεις και ευθύνες, μου προέκυπταν από την θέση που κατείχα.

Ως επίλογο, θα ήθελα να εκφράσω την ικανοποίηση μου για το γεγονός ότι, η προσπάθεια αυτών των τελευταίων έξι ετών αναγνωρίστηκε και εκτιμήθηκε πρωτίστως από τους αντίπαλους συνάδελφους προπονητές, απ' όσους διακριτικά παρακολουθούσαν την αγωνιστική μας πορεία και απ' αυτούς που είχαν την εσωτερική δύναμη να υπερβούν και να ξεπεράσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και τα πάθη τους. Σας εύχομαι να είστε όλοι καλά . Κάθε τέλος είναι ένα νέο ξεκίνημα. Καλή συνέχεια.

Γιώργος Μενδρινός

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ