1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
27-03-2017 15:21

ΕΣΠΕΔΑ: 17χ17 για τον Αστέρα Νίκαιας

Την 17η νίκη του στο πρωτάθλημα τοπικής κατηγορίων γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ πανηγύρισε ο Αστέρας Νίκαιας, νικώντας εκτός έδρας με 3-1 το Ίλιον.
Παρά τις πολλές απουσίες η ομάδα της Νίκαιας πήρε τη νίκη και παρέμεινε αήττητη μετά από 17 αγωνιστικές. Ο προπονητής της ομάδα Παναγιώτης Μαρούλης δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που το υπολογίσαμε πάρα πολύ λόγω των πολλών απουσιών μας αλλά και του δύσκολου αγωνιστικού χώρου που ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε! Η αλήθεια είναι ότι μέχρι να βρούμε την σωστή δομή της εξάδας μας έβαλε δύσκολα το Ιλιον. Στην συνέχεια βρήκαμε ένα τρόπο που θα μας απλοποίηση την κατάσταση και θα μας φέρει εύκολα την νίκη! Παίξαμε ένα σύστημα που έχει δοκιμαστεί εν μέρει στα φιλικά. Παίξαμε με δύο πασαδόρους 4-2 με διείσδυση και καταφέραμε έτσι να έχουμε ισορροπία στο μπλοκ, καλή επίθεση από τις ακραίες μας και παράλληλα βρήκαμε ρυθμό σε σερβις και υποδοχή! Αξιοσημείωτο είναι ότι τα κορίτσια έχουν δημιουργήσει προσωπικότητα σαν ομάδα και δουλεύουν πολύ μεταξύ τους μέσα στο γήπεδο. Μιλάμε για κορίτσια κάτω τον 22 ετών μέχρι και 14. Και όμως έχουν την προσωπικότητα να συζητούν μεταξύ τους μέσα στο γήπεδο και να βελτιώνονται έτσι ώστε να βοηθούν τον προπονητή να αποφύγει ένα time out που μπορεί να του χρειαστεί στην διάρκεια του σετ, πράγμα το οποίο δείχνει πόσο μεγάλη ομάδα έχουν γίνει», ήταν το πρώτο σχόλιο του κόουτς, ο οποίος συνέχισε:

«Επίσης ανταπεξήλθαν άμεσα στην αλλαγή συστήματος και βρήκαν γρήγορα ρυθμό για να καθαρίσουν τις όποιες ελπίδες έχτιζε μέχρι εκείνη την στιγμή η αντίπαλη ομάδα! Μπράβο τους. Νιώθω περήφανος που βλέπω τα κορίτσια να δημιουργούν ένα τόσο δυνατό σύνολο με προσωπικότητα και νοοτροπία νικητή! Νομίζω ότι θα δούμε όλοι μας τεράστια επιτεύγματα από αυτά τα παιδιά έχοντας αυτή την νοοτροπία. Συνεχίζουμε παιχνίδι με το παιχνίδι με στόχο πλέον μόνο το πρωτάθλημα και το αήττητο και να είστε σίγουροι ότι τα κορίτσια δεν έχουν χαλαρώσει καθόλου. Κάθε άλλο δουλεύουμε σε πολύ αυξημένη ένταση στην προπόνηση και στα play off θα δείτε το αποτέλεσμα ολόκληρης της χρονιάς. Έχουμε ακόμα να δώσουμε περισσότερα».

Τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής:

ΓΣ Περάματος Ερμής - Μανδραϊκός 3-1
ΑΟ Κελεός - Κρόνος Αγ. Αναργύρων 0-3
ΑΟ Τελαμών - Φιλία Περάματος 3-0
Πειραϊκός Σύνδεσμος - ΓΣ Ειρήνη 3-0
ΓΣ Ιλίου - Αστέρας Νίκαιας 1-3

Βαθμολογία

1. Αστέρας Νίκαιας 49 (51-12)
2. ΓΣ Ειρήνη 39 (13-4)
3. ΑΟ Τελαμών 32 (39-29)
4. Κρόνος Αγ. Αναργύρων 31 (39-27)
5. Πειραϊκός Σύνδεσμος 29 (37-33)
6. ΓΣ Ιλίου 22 (31-36)
7. Φιλία Περάματος 19 (22-37)
8. Μανδραϊκός 18 (26-38(
9. ΓΣ Περάματος Ερμής 13 (22-42)
10. ΑΟ Κελεός 0 (10-50)

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ