1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
21-03-2024 01:56

Εθνικός Πειραιώς: Παραίτηση Δερμάτη και νέα αρχή με Μανθάτη ενόψει πλέι οφ

Η παραίτηση του Γιώργου Δερμάτη από τον πάγκο του Κυπελλούχου ΕΣΠΕΔΑ Εθνικού Πειραιώς, η οποία προέκυψε μετά από συζήτηση που έγινε μεταξύ των αθλητριών και του έμπειρου τεχνικού, και αφορούσε τον απολογισμό της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, κατέληξε σε πλήρη διάσταση απόψεων και σε αδιέξοδο μεταξύ των δύο πλευρών.

Αποτέλεσμα ήταν η αποχώρηση του έμπειρου τεχνικού από τον πάγκο της ομάδας μετά από δύο χρόνια.

Η διοίκηση του Εθνικού προχώρησε σε συμφωνία με τον Βασίλη Μανθάτη που είχε επίσης παραιτηθεί από τη νεοφώτιστη Ένωση Ιλίου στην Α2, και ο οποίος  έκανε χθες το ντεμπούτο του στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Β' εθνικής Γυναιικών ΕΣΠΕΔΑ, κόντρα στον Ιάσωνα Νίκαιας με 1-3.

Η σχετική ανακοίνωση του Εθνικού έχει ως εξής:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ και τον σεβασμό όλων μας, σε έναν καταξιωμένο προπονητή τον Γιώργο Δερμάτη, για τα δύο αυτά χρόνια συνεργασίας που είχε με την ομάδα μας ανατρέποντας πέρσι τα προγνωστικά, με την συμμετοχή της στα playoffs, κατακτώντας φέτος το κύπελλο ΕΣΠΕΔΑ, και τέλος, για την νέα φετινή συμμετοχή του Εθνικού μας στα playoffs που μαζί με τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου διεκδικεί το πρωτάθλημα και την άνοδο.

Η Δ.Ε. και ο Επικεφαλής του τμήματος Σπύρος Κουτούβαλης έλαβαν γνώση της παραίτησης του έμπειρου τεχνικού, από τις αθλήτριες της ομάδας και έκαναν σεβαστή την απόφαση του δεδομένου ότι ο χρόνος και ο τρόπος που ελήφθη αυτή, δεν άφηναν περιθώρια περαιτέρω συζητήσεων

Την ομάδα ανέλαβε με Μοναδικό Στόχο την Κατάκτηση του Πρωταθλήματος ένας προπονητής της νέας γενιάς του ελληνικού βόλεϊ, ο Βασίλης Μανθάτης, με πολλές παραστάσεις από όλα τα πρωταθλήματα της χώρας μας αφού κατά καιρούς ο Μεσολογγίτης τεχνικός υπήρξε προπονητής, στην Volley league με την ομάδα του Μαρκόπουλου, πέρσι ήταν στο τεχνικό τeam της Κυπελλούχου Ελλάδας Α Ε.Κ. στην Pre-league στον Ηρακλή Κηφισιάς στην Α2 στο Δ.Α.Σ.Ω. στον Ηρακλή, στην ΜΕΝΤ, και στην Ένωση Ιλίου. μέχρι πριν λίγες εβδομάδες.

Επίσης έχει εργαστεί την Β' Εθνική ΕΣΠΑΑΑ στους Ίωνες, στον Α.Ο.Βάρης, στο Πειραματικό Θεσσαλονίκης ενώ έχει δουλέψει και με ανδρικές ομάδες στην Α1, με την Νίκη Αιγινίου, τον Ηρακλή, την ΜΕΝΤ.

Δεξί του χέρι και βοηθός του θα είναι, ο άνθρωπος που γνωρίζει όσο κανείς άλλος πρόσωπα και πράγματα στην ομάδα μας, ο πολλά υποσχόμενος προπονητής, Σπύρος Κουβαλιάς.

Ο Ο Βασίλης Μανθάτης την συγκεκριμένη πολύ σπουδαία στιγμή για τον Εθνικό, αναλαμβάνει μια ομάδα "συμπαγή, ικανή, αποφασισμένη και με τον κόσμο στο πλευρό της ως έβδομο παίκτη, να είναι πανέτοιμη να πάρει το πρωτάθλημα και να κάνει το νταμπλ!

Ευχόμαστε στον Κόουτς, Βασίλη Μανθάτη και τον βοηθό του Σπύρο Κουβαλιά καλή Επιτυχία και με το καλό να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Α2 Κατηγορία.»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ