1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
24-06-2013 16:35

Κούδας: «Είπα δύο μεγάλα όχι»

Στην εκδήλωση του ΣΕΠΠΕ, καλεσμένοι ήταν και ένας παλαίμαχος αθλητής που δεν έχει σχέση με το βόλεϊ, αλλά στην Θεσσαλονίκη κα όχι μόνο τον έχουν για Θεό. Ο λόγος για τον παλάίμαχο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ, Γιώργο Κούδα που φανερά συγκινημένος για την βράβευση του και μάλιστα από τον χώρο των προπονητών του βόλεϊ είπε:

«Ποτέ δεν ήμουν καλός στα λόγια ίσως κάπου αλλού να ήμουν καλός... Εγώ είπα δύο μεγάλα όχι στην καριέρα μου. Ένα στην προπονητική και ένα στην πολιτική. Δεν διαψεύσθηκα. Δυστυχώς ο προπονητής στην Ελλάδα δεν έχει φθάσει στο επίπεδο που θα έπρεπε. Από τον προπονητή ξεκινάει η ομάδα. Είχα εκτίμηση στους προπονητές γιατί είχα πάρει από τους παλιούς μια σοφή κουβέντα. Ο κάθε αθλητής είναι σφουγγάρι και από κάθε προπονητή παίρνει αυτό που θέλει. Το άλλο το αποβάλλει. Είμαι πολύ συγκινημένος που είμαι εδώ αν και δεν προέρχομαι από τον χώρο του βόλεϊ. Οι φιλίες και οι αγάπες χωρίς παρωπίδες είναι αυτές που μας κρατούν ζωντανές».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ