1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
09-09-2016 15:09

Το πρόγραμμα του διεθνούς τουρνουά στη Κύπρο με την συμμετοχή του Ολυμπιακού

Αξιολογείστε το άρθρο
(0 votes)
Σπουδαίο θέαμα αναμένεται το τριήμερο 22-24 Σεπτεμβρίου 2016 στο πρώτο διεθνές τουρνουά πετοσφαίρισης στην Κύπρο «2016 Cyprus International Volleyball Tournament» που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και είναι εγκεκριμένο από τη CEV.
Στο τουρνουά συμμετέχουν δυο σπουδαίες ευρωπαϊκές ομάδες οι Ολυμπιακός Πειραιώς και η σερβική Βοίβοντίνα Επίσης, συμμετέχουν δυο μεγάλες κυπριακές ομάδες η Ομόνοια και η Ανόρθωσις.

Το πρόγραμμα

Οι ομάδες του Ολυμπιακού Πειραιώς και της Βοϊβοντίνα θα αφιχθούν στην Κύπρο την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016 και θα διαμένουν στη Λευκωσία. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο Στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» στη Λευκωσία και στο «Θεμιστόκλειο» Αθλητικό Κέντρο στη Λεμεσό. Το πρόγραμμα καταρτίστηκε ως εξής:

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου
Ολυμπιακός Π. – Ομόνοια
Bοιβοντίνα – Ανόρθωσις

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου
Βοιβοντίνα – Ομόνοια
Ολυμπιακός Π. – Ανόρθωσις

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου
Ομόνοια – Ανόρθωσις
Ολυμπιακός Π. – Βοιβοντίνα

Το σύστημα βαθμολογίας

Οι αγώνες θα διεξαχθούν θα διεξαχθούν σε σύστημα ενός ομίλου και η βαθμολογία θα είναι ως εξής: H νίκη 3-0, 3-1 θα προσφέρει τρεις βαθμούς και το αποτέλεσμα 3-2 θα προσφέρει στο νικητή δυο βαθμούς και στον ηττημένο ένα βαθμό. Με την ολοκλήρωση του τελευταίου αγώνα το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου θα γίνει η απονομή στο νικητή.
Διαβάστηκε 2643 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ