1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
23-08-2014 18:33

Δημητρακόπουλος: «Να κρατήσουμε τον κόσμο στο γήπεδο»

Αξιολογείστε το άρθρο
(1 Vote)
Μετά την επίσημη «πρώτη» και το χαλαρό ξεκίνημα η Καλαμάτα ’80 θα μπει από Δευτέρα σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας, ενώ μετά από ένα μήνα περίπου ο προπονητής Χρήστος Δημητρακόπουλος σχεδιάζει τα πρώτα φιλικά παιχνίδια, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Η ομάδα αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και στο επόμενο πρωτάθλημα της Α2 βόλεϊ των ανδρών, συμμετέχοντας στο Β’ Όμιλο, μαζί με Πανερυθραϊκό, Πήγασο Νέου Κόσμου, Παλλήνη, Παναχαϊκή, Ολυμπιάδα Πατρών, Ερμής Πατρών, ΓΕ Μεσολογγίου, ΑΓΣ Ιωαννίνων, Ερμής Ηγουμενίτσας, Κόροιβος Αμαλιάδας, ΦΘΙΑ Λαμίας.
Το πρώτο σερβίς θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια ανόδου στην Α1 είναι δύο και θα προκύψουν μέσα από μίνι πρωτάθλημα δύο γύρων, στο οποίο θα συμμετάσχουν οι τρεις πρώτοι των ομίλων και ο καλύτερος δεύτερος που θα προκύψει από μεταξύ τους συναντήσεις.

Το «στίγμα» της καλαματιανής ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο έδωσαν με δηλώσεις τους κατά την παρουσίαση της Πέμπτης, ο νέος προπονητής, παίκτες και μέλη της διοίκησης:


Χρήστος Δημητρακόπουλος

Πολύ «ζεστά» έχει πάρει το νέο του ρόλο ο Χρήστος Δημητρακόπουλος, ο οποίος στις …εθιμοτυπικές δηλώσεις του προπονητή της Καλαμάτας ’80 ανέφερε μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

«Είναι ευχάριστο ότι υπάρχουν καινούργια πρόσωπα στη διοίκηση, γιατί η διοίκηση είναι αυτή που δίνει πάντα την κατεύθυνση. Σε όλο αυτό το πλάνο που υπάρχει διοικητικά, ηγείται ο κ. Γιάννης Μπουσούνης. Η προετοιμασία θα διαρκέσει περίπου δύο μήνες και μετά ξεκινάει το πρωτάθλημα της Α2. Ευχή όλων είναι πάνω απ’ όλα να υπάρχει υγεία από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα που να βγάζει «υγεία» και να καταφέρουμε να προσελκύσουμε τον κόσμο στο γήπεδο. Έχω μιλήσει και με τα παιδιά και έχουμε βάλει κάποιους συγκεκριμένους στόχους τους οποίους δε θέλουμε ακόμη να δημοσιοποιήσουμε.

Προέχει να υπάρχει συνέπεια, πειθαρχία, σοβαρότητα κι όλο αυτό χρειάζεται χρόνο και υπομονή απ’ όλους μας.

Φαίνεται όμως ότι η ομάδα βαδίζει σε μια καλή κατεύθυνση. Είμαι πεπεισμένος ότι στο τέλος της αγωνιστικής χρονιάς ο απολογισμός μας θα είναι θετικός.

Προσωπικά, είμαι χαρούμενος και ανυπομονούσα για την εκκίνηση της προετοιμασίας. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος και πάρα πολύ θετικός. Πιστεύω ότι θα δουλέψουμε καλά καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Πήρα τα ηνία από τον Παναγιώτη Ντάκουρη και είμαι σίγουρος ότι όπως και το περυσινό πλάνο έτσι και το φετινό θα είναι επιτυχημένο.

Η διοίκηση δίνει την κατεύθυνση και παίρνει τις αποφάσεις και αυτή η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία ήταν απόφαση της διοίκησης. Ο καθένας είμαι σίγουρος ότι θα κάνει το καλύτερο που μπορεί από την πλευρά του για τον κοινό στόχο, όπου πάντα παρονομαστής είναι το καλό της ομάδας.

Όσον αφορά στις μεταγραφές, μέχρι τώρα έχει έρθει ο Ηλίας Καρράς, ένας κεντρικός από τη Μεγαλόπολη με θητεία σε ομάδες της Α2, αλλά και εμπειρία από την Α1 (Παμβοχαϊκό). Είμαστε σίγουροι ότι θα μας βοηθήσει. Χρειαζόμαστε παιδιά που έχουν εμπειρία από την κατηγορία και φέρνουν …φρέσκο αίμα στην ομάδα. Ήρθε ο Βαγγέλης Ντάκουρης, ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα της Καλαμάτας κι έχει ανδρωθεί εδώ αγωνιστικά. Έλειπε κάποια χρόνια στην Καρδίτσα και θεωρείται πλέον κι αυτός ένας πεπειραμένος αθλητής. Πέραν αυτών δεν υπάρχει κάτι άλλο ανακοινώσιμο για την ώρα.

Ξεκινάμε με αυτό το ρόστερ και με τη διοίκηση προσπαθούμε να έχουμε τα αυτιά μας και τα μάτια μας ανοιχτά, έτσι ώστε αν προκύψει κάτι το οποίο θα κρίνουμε ότι μπορεί να παίξει στην ομάδα και να την ανεβάσει επίπεδο, να προσφέρει ποιότητα θα το δούμε και μακάρι να έχουμε και κάποια άλλη προσθήκη.

Αυτό που θέλουμε είναι να δουλέψουμε και να είμαστε υγιείς για να βγάλουμε χωρίς προβλήματα και την περίοδο της προετοιμασίας που είναι πάρα πολύ σημαντική. Στις 18 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει η επίσημη αγωνιστική που κι εκεί ελπίζουμε να μην έχουμε απώλειες και προβλήματα τραυματισμών. Να καλέσουμε και τον κόσμο γιατί ο κόσμος είναι πάντα αρωγός σε κάθε ομάδα και σημαντικός κρίκος όλου αυτού του εγχειρήματος. Θέλουμε να τον προσκαλέσουμε στα φιλικά και την έναρξη της σεζόν και να του υποσχεθούμε ότι πρώτο μας μέλημα είναι να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και ότι πάντα γνώμονας θα είναι το καλό της ομάδας.

Δεν μπορώ να θέσω συγκεκριμένους στόχους. Ότι θα πάμε για άνοδο ή για κάτι καλύτερο από την περσινή 4η θέση, να διατηρήσουμε τα περσινά κεκτημένα ή παραμονή. Αυτό που αρχικά μπορώ να πω είναι ότι θα κάνουμε όλοι ό,τι καλύτερο μπορούμε, και στόχος είναι κάθε μέρα, παιχνίδι με το παιχνίδι η ομάδα να βελτιώνεται. Θα προσπαθούμε να κοιτάμε ξεχωριστά κάθε παιχνίδι, να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι, να παρουσιάζουμε ένα υγειές σύνολο και να κρατήσουμε τον κόσμο στο γήπεδο» κατέληξε ο Χρήστος Δημητρακόπουλος.

 

 

Δήμος Μπουσούνης

Ο πασαδόρος Δήμος Μπουσούνης, μιλώντας εκ μέρους των παικτών τόνισε:

«Κάνουμε την αρχή για τη νέα αγωνιστική σεζόν σε πολλή καλή διάθεση. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι με την βοήθεια της διοίκησης και του προπονητικού τιμ θα είμαστε σε καλή κατάσταση για το πρωτάθλημα. Στόχος είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να κρατήσουμε τον κόσμο, ο οποίος γέμισε πέρυσι το στάδιο.

Πραγματικά νιώσαμε πέρυσι ότι στην επαρχία, στο άθλημα του βόλεϊ, γήπεδα γεμίζουν μόνο στις υψηλές θέσεις της Α1 και χαρήκαμε πάρα πολύ που στην Α2 είδαμε ένα γήπεδο γεμάτο. Νομίζω ότι ξεκινώντας έτσι στο τέλος θα καταφέρουμε να το έχουμε γεμάτο όπως στο Final 4 του Κυπέλλου ή όπως στους αγώνες της Εθνικής Νεανίδων που παρακολουθήσαμε πέρυσι μέσα σε αυτό το γήπεδο. Από τη μεριά μου να ευχηθώ σε όλους τους συμπαίκτες μου να είναι υγιείς και καλή χρονιά».


Βαγγέλης Ντάκουρης

Λιτός στις δηλώσεις του ο Βαγγέλης Ντάκουρης ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω φέτος στην Καλαμάτα. Ελπίζω να είναι μια καλή χρονιά, να πρωταγωνιστήσουμε, να έχουμε υγεία και ό,τι καλύτερο για φέτος».

 
Ηλίας Καρράς: «Να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία για όλους τους παίκτες. Θέλουμε να πάμε καλύτερα από πέρυσι, πιστεύω ότι ο κάθε παίκτης θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να το καταφέρουμε αυτό και όσο ψηλά γίνεται» δήλωσε ο νεαποκτηθείς κεντρικός, Ηλίας Καρράς.


Δηλώσεις μελών της διοίκησης


Εκ μέρους της διοίκησης, εκτός από τον επικεφαλής, Γιάννη Μπουσούνη, ο οποίος έκανε και την παρουσίαση των συνεργατών του, μίλησαν ακόμη προς τους παίκτες:

Ο Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ευχόμενος καλή επιτυχία και τονίζοντας ότι στο δύσκολο περιβάλλον που ζούμε ο υγιής αθλητισμός είναι μονόδρομος και οι ίδιοι αποτελούν παράδειγμα για τους νέους.

Ο Κώστας Λυμπερόπουλος «μπορούμε να πετύχουμε δουλεύοντας ομαδικά και βοηθώντας ο καθένας από το πόστο του

Ο Γιώργος Κωνσταντακόπουλος δεν έκρυψε τη …ζήλεια του να είναι στη θέση των παικτών, καθώς και ο ίδιος υπήρξε αθλητής, διαβεβαιώνοντας ότι η διοίκηση θα στηρίξει την ομάδα με στόχο μια όμορφη και δημιουργική χρονιά.

Και τέλος, η Μαρία Οικονομάκου, η οποία προέβλεψε ότι η νέα σεζόν θα είναι από τις καλύτερες για την Καλαμάτα ’80 που θα έχει στο πλευρό της τόσο τη διοίκηση όσο και το Δήμο στο μέτρο των δυνατοτήτων του και στον τομέα των εγκαταστάσεων. 

Πηγή: Tharrosnews.gr
Διαβάστηκε 442 φορές

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ