1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
13-04-2014 02:20

Φραστική επίθεση του Καμαρίκου στον Κλαρούδα

Η ΑΕΚ ήταν πικραμένη από την ήττα και αυτό φάνηκε μετά τον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό. Δείγμα του εκνευρισμού αποτελεί και η έντονη φραστική επίθεση του εφόρου της Ένωσης, Ζαχαρία Καμαρίκου στον προπονητή του Παμβοχαϊκού, Γιώργο Κλαρούδα.


Οι δύο άντρες είχαν προηγούμενα, λόγω της διαμάχης που είχαν στην Κυψέλη μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Τότε ο Κλαρούδας είχε λίγες ώρες που είχε παραιτηθεί από την Ένωση και είχε πάει ως θεατής στην Κυψέλη για να δει το ντέρμπι. Σύμφωνα με τον Καμαρίκο ο σημερινός προπονητής του Παμβοχαϊκού του έδωσε χαστούκι κάτι που διαψεύδει ο Κλαρούδας. Απόψε ανάμεσα στα... γαλλικά ο Καμαρίκος δεν ξέχασε να αναφερθεί και σε εκείνο το επεισόδιο αλλά ο Κλαρούδας δεν απάντησε. Μάλιστα τον Καμαρίκο απομάκρυνε ο επιστήθιος φίλος του Μάνος Μακρής ο οποίος σύμφωνα με παλαιότερες δηλώσεις του Κλαρούδα ήταν η αιτία που παραιτήθηκε από την ΑΕΚ.

**Η φωτογραφία είναι από τις... παλιές καλές ημέρες του καλοκαιριού, όταν η ΑΕΚ έφτιαχνε ομάδα και οι δύο άνδρες γευμάτιζαν μαζί. 

1 σχόλιο

  • Comment Link Pamvo - fan Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 12:26 posted by Pamvo - fan

    Καλησπέρα σας.
    Προφανώς,και δεν ξέρουμε το παρασκήνιο της ιστορίας αποχώρησης του κυρίου Κλαουδάτου απο την α.ε.κ.
    Αλλα γιατι υβρίζοταν σαν προδότης εχθές βραδυ;
    Έφυγε,απο την α.ε.κ τον Ιανουάριο ,και ήρθε πριν ενα μήνα στον παμβο.
    Άρα που τους πρόδωσε;
    Μάλλον κάποιοι μέσα απο την ομάδα σας πρόδωσαν την ίδια την ομάδα σας και την δουλειά του κυρίου Κλαουδά.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ