1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
23-04-2014 17:44

Λυκούδης: «Πραγματικός αντίπαλος μας ο Άρης»

Ο Γιώργος Λυκούδης μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και τόνισε πως άπαντες στην Παναχαϊκή είναι αποφασισμένοι να πετύχουν την νίκη που θα την οδηγήσουν ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή.
«Είμαστε αποφασισμένοι να πετύχουμε την τέταρτη νίκη μας σε ισάριθμους αγώνες στα πλέι άουτ. Παρόλα αυτά σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας ο πραγματικός μας αντίπαλος δεν είναι ο Παναθηναϊκός αλλά ο Άρης γιατί τον έχουμε στην έδρα μας την επόμενη αγωνιστική. Εάν νικήσουμε θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή μας καθώς τα δύο ματς που έχουμε ακόμα μπροστά μας θα είναι εκτός έδρας. Δεν είναι η ώρα για λογαριασμούς. Αυτοί θα γίνουν στο τέλος. Προχωράμε βήμα βήμα. Στους εκτός έδρας αγώνες στο Αιγίνιο και στη Μίκρα είχαμε σωστή αντίδραση. Περιμένω μεγάλο ντέρμπι. Οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά. Είμαστε μέσα στους στόχους με τρεις νίκες σε τρεις αγώνες και αυτό που θέλουμε είναι μέχρι τον τελευταίο αγώνα να κρατάμε την κατάσταση στα χέρια μας και να μην περιμένουμε από άλλες ομάδες αποτελέσματα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ