1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
20-11-2014 00:19

Στα... κρύα του λουτρού με τον χορηγό ο ΠΑΟΚ και ο Εθνικός

Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε  στον ΠΑΟΚ, αλλά και στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης μετά την αναστολή λειτουργίας που ανακοίνωσε η 7epta7.



Η στοιχηματική εταιρεία, βασικος χορηγός στο του ΠΑΟΚ, και χορηγών της ευρωπαϊκής πορείας του Εθνικού, εξέδωσε ανακοίνωση για τη διακοπή συνεργασίας της με την πάροχο YEZGaming.

Η ανακοίνωση

Αγαπητοί φίλοι – πελάτες,
Η YEZGaming και η 7epta7 διέκοψαν την συνεργασία τους. Επειδή σε όλες τις συνεντεύξεις Τύπου που δώσαμε στην Ελλάδα, τονίζαμε πάντα ότι ένα βασικό μας κριτήριο είναι η νομιμότητα. Σταματάμε προσωρινά την δραστηριότητά μας στην Ελλάδα και εώς ότου δημιουργηθούν ξανά οι προυποθέσεις για νόμιμη λειτουργία στην Ελλάδα.Επίσης θέλουμε να σας πληροφορήσουμε ότι οι εγγραφές – καταθέσεις και τοποθετήσεις στοιχημάτων απενεργοποιήθηκαν προσωρινά.
Για όσους έχουν αξίες στους λογαριασμούς τους, έχουν  φυσικά την  επιλογή να κάνουν αίτημα ανάληψης μέσω του site www.7epta7.gr.

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας προτιμήσατε.

Με εκτίμηση,
7epta7 Team

4 σχόλια

  • Comment Link vol Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 22:10 posted by vol

    Τελικα δικαιωνεται πληρως η Συρος,και ο εκπροσωπος της στη Λιγκα,οταν ελεγαν οτι θα μπει ταφοπλακα στην Α1, με τις ταχτικες του προεδρου της.Αλλα οι υπολοιποι...ΚΟΤΕΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ....Τωρα ...καλυνηχτα...

  • Comment Link aek21 Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 10:24 posted by aek21

    ρε παιδια αληθεια με την χορηγια του ΟΠΑΠ τι γινεται από οσο γνωριζω καποιες ομαδες περιμενουν αυτή τη χοριγια για να τις δωσουν σε παλιες οφειλες πχ αεκ

  • Comment Link pamvo fan Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 08:53 posted by pamvo fan

    φιλε συρος,συμφωνω απολυτως και όχι τιποτα άλλο αυτές οι δυο χυδαίες ομαδες,(ολυμπιακος - παοκ )οι διαχρονικοι βιαστες του αθλητισμου στην ελλαδα .

    κοιταξαν το συμφέρον τους ,και όχι το συμφέρον της λιγκας και ξαφνικα ο ΟΠΑΠ δεν μοιραζει αυτά τα 60000 χιλιαρικα που εχει υποσχεθεί στους αλλους 10 , βασει συμφωνιας και βγαινουν οι επαιοντες και γραφουν προβλημα ο παμβοχαικος η α.ε.κ η μεντ εχτες ,μπορει ο φοινικας αυριο κ.ο.κ.

    είμαι υπερ της απεξάρτησης από τον κρατικο -ιδιωτικο μελισσανιδικο πλεον κορβανα.

    αλλα που είναι ολες αυτές οι υγιεις και καλες επιχηρεισεις πλεον στην ελλαδα να στηριξουν τις ομαδες??????????

  • Comment Link Syros CLUB Τετάρτη, 19 Νοεμβρίου 2014 22:02 posted by Syros CLUB

    Τωρα κυρίες και κύριοι "ειδικοι" του volley παρτε θεση για καινούριες αμπελοφιλοσοφίες,όλο το δηθεν, περί μεγάλων χορηγών, εγχείρημα κατέρευσε .Που είναι τώρα ο κύριος Περπερίδης να μας κάνει την ανάλυση περί κρατικοδίαιτων,και να προτρέπει του ανθρώπους της Σύρου να τα παρατήσουν επειδή δεν εχουν βρεί χορηγό όπως ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ.Για γράψε μας κανένα αρθρο τώρα κύριε ΠΕΡΠΕΡΙΔΗ, να δούμε τίς νέες σου ιδέες.
    Πάντως προκαλεί απορία πώς κάνετε αναλύσεις για το ελληνικό βολλευ όταν κυριολεκτικά δεν "πατάτε" σε γήπεδο βολλευ.
    Το άρθρο σας ήταν κατευθυνόμενο και όποτε θέλετε σας το αναλύω να το καταλάβετε.
    Ελπίζω να το δημοσιευσετε .....αν και το θεωρώ απίθανο...πάντως έχω κάνει screenshot του σχολίου ,για ανάλυση αντικειμενικότητας του μέσου

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ