1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
21-11-2014 16:20

Δεληκώστας: «Περισσότερος κόσμος στο γήπεδο»

Ο τεχνικός της Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας εκτιμά ότι το θετικό ξεκίνημα της ομάδας του και η μεταγραφή του Σιμεόν Αλεξάντροφ θα φέρουν κι άλλο κόσμο στο γήπεδο.


«Ο Παμβοχαϊκός βρίσκεται σε φάση ανάκαμψης και πρέπει να είμαστε καλοί σε όλους τους τομείς. Η ομάδα μας δείχνει να βρίσκει σταθερότητα κι αν αποκτήσουμε και διάρκεια θα κάνουμε καλύτερες εμφανίσεις. Οι τρεις νίκες που έχουμε κάνει και η είδηση της μεταγραφής θα φέρει κι άλλο κόσμο στο γήπεδο κι αυτό είναι η μεγαλύτερη ευχαρίστηση για την διοίκηση και την ομάδα. Αν και ακόμα δεν είναι 100% έτοιμος δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Ηταν μία πρόταση του καλού μου φίλου Πλάμεν Κονσταντίνοφ. Εχει πολύ καλό σερβίς και καλή επίθεση και ήταν στην 22αδα της Βουλγαρίας επί θητείας του Σιλβάνο Πράντι. Εάν η αιγυπτιακή ομοσπονδία υπογράψει την Παρασκευή πιθανότατα να τον έχουμε στον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό. Αν τα καταφέρουμε θα έχουμε μια ακόμα λύση στην επίθεση»

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ