1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1734
24-01-2015 00:56

Ανδρεόπουλος: «Εύκολη νίκη σχετικά»

Μία σχετικά εύκολη νίκη, αφού ανέβασε την απόδοση του, πήρε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Κηφισιά, σύμφωνα με τον προπονητή των «πρασίνων», Δημήτρη Ανδρεόπουλο. 
«Ξεκινήσαμε πολύ νευρικά και ανυπόμονα το παιχνίδι και κάναμε λάθη. Η Κηφισιά ξεκίνησε καλά τον αγώνα με την κατάκτηση του 1ου σετ και τελειώνοντας εντυπωσιακά δύσκολες μπάλες. Όταν φτιάξαμε το μπλοκ αρχίσαμε να την σταματάμε. Σταθεροποιήσαμε την υποδοχή μας, ανεβάσαμε την απόδοση και πήραμε μία σχετικά εύκολη νίκη».

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού, Θανάσης Πρωτοψάλτης είπε: «Κάναμε αυτό που έπρεπε. Πιέσαμε στο σέρβις όπως είχαμε πει, παίξαμε καλά από το δεύτερο σετ κι έπειτα και ήρθε η νίκη».

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού, Μπράιαν Κουκ είπε: «Παίξαμε πολύ καλά. Στο πρώτο σετ δεν είχαμε καλή υποδοχή, στη συνέχεια την βρήκαμε και παίξαμε καλά στο σέρβις και δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Αν συνεχίσουμε να παίζουμε καλά, θα πάρουμε περισσότερα παιχνίδια απ' ότι κάναμε στον πρώτο γύρο». 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ