1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
01-03-2015 21:36

Δεληκώστας «Περίμενα καλύτερη αντίδραση»

Ο Κώστας Δεληκώστας γνώριζε την δυσκολία της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, ωστόσο περίμενε καλύτερη αντίδραση των παικτών του.
«Περίμενα να αντιδράσουμε περισσότερο στο πρώτο σετ. Μπήκαμε πολύ νωθρά, ιδίως στην υποδοχή και λόγω του καλού σερβίς από τον Ολυμπιακό. Στο δεύτερο και τρίτο ήμασταν κατά διαστήματα μέσα στο παιχνίδι αλλά ο Ολυμπιακός στην έδρα του παίζει πολύ καλά το transition. Παίζουν και καλή άμυνα και εκτός έδρας αλλά σήμερα έπαιζαν πολύ γρήγορα και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Ανησυχώ λίγο για τον Γκιγιέρμε που αποκόμισε ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς. Το σημαντικό παιχνίδι για μας είναι με τον Εθνικό που θέλουμε την νίκη για να εξασφαλίσουμε την οκτάδα».

Ο ακραίος της Ορεστιάδας Δημήτρης Βλασακίδης είπε: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, παίζαμε με μία από τις δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας. Ήρθαμε, προσπαθήσαμε, δυστυχώς δεν μας βγήκε και δεν μας άφησε ο Ολυμπιακός. Στόχος μας τώρα ο Εθνικός και όσο πιο γρήγορα να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας στην κατηγορία».

2 σχόλια

  • Comment Link αοοοοοοοο Δευτέρα, 02 Μαρτίου 2015 09:56 posted by αοοοοοοοο

    φροντιστε να κερδισετε την αλεξανδρουπολη να τελειωνουμε με την παραμονη

  • Comment Link ΑΟΟ Κυριακή, 01 Μαρτίου 2015 23:36 posted by ΑΟΟ

    Γιατί? Πότε αντέδρασε η ομάδα μακριά από την έδρα της για να αντιδράσει και τώρα κύριε προπονητά?

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ