1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
01-10-2015 20:09

Σαρικεΐσογλου: «Υπάρχουν δυσκολίες, θα τα καταφέρουμε»

«Είναι το ίδιο δύσκολο όπως και προ διετίας όταν ήμουν στην Παναχαϊκή, αφού η ομάδα θα πορευτεί μόνο με Ελληνες. Ομως πιστεύω ότι έχουμε καλούς αθλητές και με την σωστή και σκληρή δουλειά μπορούμε να φτάσουμε στον στόχο μας. Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά μπορούμε να τα καταφέρουμε». Αυτά τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο έμπειρος ακραίος της Μιχάλης Σαρικεΐσογλου, ο οποίος επέστρεψε στην Παναχαϊκή, όταν ρωτήθηκε εάν οι «κοκκινόμαυροι» μπορούν να παραμείνουν στην Α1 Εθνική βόλεϊ, που είναι και ο μεγάλος στόχος της ομάδας.



-Επέστρεψες στην Πάτρα μετά από ένα χρόνο, είδες κάποια πράγματα να αλλάζουν;

«Κάναμε την προσπάθεια μας την προηγούμενη φορά που ήμουν στην Παναχαϊκή, αλλά δυστυχώς η ομάδα άδικα υποβιβάστηκε. Σε κάθε περίπτωση τώρα γίνονται πολύ πιο σοβαρές κινήσεις. Ακόμη δεν είμαστε στην κατάσταση που θέλουμε, αλλά για αυτό είναι η προετοιμασία. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, όπως κάνουμε, για να βρεθούμε στην κατάσταση που πρέπει όταν πρέπει».

-Το πρωτάθλημα πώς το βλέπεις;

«Νομίζω ότι θα είναι το ίδιο δύσκολο, όπως και προ διετίας που ήμουν στην Πάτρα. Βέβαια υπάρχουν αρκετές ομάδες που θα είναι στα δικά μας μέτρα και κάποιες άλλες, όπως ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός που θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Πιστεύω ότι θα γίνουν εκπλήξεις στο πρωτάθλημα, αφού πολλές ομάδες θα είναι σχεδόν στο ίδιο επίπεδο. Προσωπικά χαίρομαι που είμαι σε μια ομάδα που παίζει σε γεμάτο γήπεδο. Εύχομαι και φέτος ο κόσμος να είναι στο πλευρό μας και να μας στηρίζει σε κάθε παιχνίδι».

- Ο δικός σου στόχος;

«Συμβαδίζει απόλυτα με τους στόχους της Παναχαϊκής. Εγώ θα προσπαθήσω να βοηθήσω όσο και όπως μου ζητηθεί την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της».

pelop.gr

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ