1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
13-09-2016 16:46

Γκολίτσης: «Θέλουμε την οκτάδα»

Για τους φετινούς στόχους, τον κόσμο της Χαλκίδας και για το περσινό όνειρο που υλοποιήθηκε μίλησε στο volleynews.gr ο τεχνικός του Ηρακλή Χαλκίδας Σπύρος Γκολίτσης.
«Ξεκινήσαμε ένα όνειρο τρελό πέρυσι τέτοια εποχή, απο το πουθενά βγήκε στην επιφάνεια του ελληνικού βόλεϊ η Χαλκίδα, καταφέραμε να βρεθούμε στην Volleyleague, είναι μεγάλη η χαρά. Φέτος έχω επιλέξει ένα ρόστερ αρκετά νεανικό, έχουμε διάθεση να παίξουμε καλό και ελκυστικό βόλεϊ και θεωρώ ότι η ομάδα θα πάει καλά. O σύλλογος ξεκίνησε την ανάπτυξη και στις υποδομές του, όλα και πιο πολλά ασχολούνται με το βόλεϊ στη περιοχή».

Για τον κόσμο της Χαλκίδας: «Είναι μία μεγάλη πόλη με αρκετό κόσμο και εκτιμώ με τα περσινά δείγματα που είχαμε στα ντέρμπι, ο κόσμος θα γεμίσει το γήπεδο χωρητικότητας 2.000 θεατών».

Για τον φετινό στόχο: «Δεν θέλουμε να μπούμε σε περιπέτειες και θέλουμε να είμαστε οκτάδα. Θα είναι ευχής έργον να το καταφέρουμε. Δεν είναι εύκολο, αλλά έτσι όπως έχει σχεδιαστεί η ομάδα θέλουμε να είναι στην πρώτη οκτάδα και όχι στην τελευταία τετράδα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ