1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
05-06-2013 20:37

«Ο Ηρακλής θα χρησιμοποιήσει κάθε ένδικο μέσο για να δικαιωθεί» (video)

Η εκπρόσωπος του ΤΑΑ Ηρακλής στην συνεδρίαση της ΕΣΑΠ και νομική του σύμβουλος Μαρία Βαγενά μίλησε την κάμερα της Volleyleague για την απόφαση  μηδενισμού του γηραιού και τις επόμενες κινήσεις του συλλόγου. Επίσης αποκάλυψε ότι η θέση του Ηρακλή έλεγε ότι έπρεπε να υποβιβαστούν τρεις ομάδες.


«Η τοποθέτηση του Ηρακλή ήταν ότι έπρεπε να υποβιβαστούν τρεις ομάδες. Ο Παναθηναϊκός και ο Μίλωνας έπρεπε να υποβιβαστούν λόγω των αγωνιστικών κριτηρίων και ο Ηρακλής λόγω της επιδίκασης του υποβιβασμού. Αυτό δεν σημαίνει πως έχει τελειώσει η όλη διαδικασία για τον Ηρακλή. Κατ΄αρχήν εκκρεμεί η υπόθεση στο διοικητικό εφετείο για την ουσία της υπόθεσης, δηλαδή, για το εάν η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ήταν νομότυπη κι αν δικαιολογημένα επιβλήθηκε η ποινή του υποβιβασμού. Ο Ηρακλής θα χρησιμοποιήσει κάθε ένδικο μέσο για να δικαιωθεί. Μέχρι τέλος του καλοκαιριού περιμένουμε την απόφαση του διοικητικού εφετείου».

Πηγή: volleyleague.gr

Media

3 σχόλια

  • Comment Link volley Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 05:06 posted by volley

    Καλα Χριστούγεννα !!!!!!!!!!!!!!!!
    Δηλαδή για να καταλάβω ολες οι αποφάσεις ηταν παρανομες και αδίκησαν τον ΗΡΑΚΛΗ.
    Καλα που ζείτε δεν έχετε επικοινωνία με το περιβάλον?

  • Comment Link ΓΗΡΑΙΟΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ Πέμπτη, 06 Ιουνίου 2013 04:19 posted by ΓΗΡΑΙΟΣ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑ

    από τα κατά καιρούς λεγόμενα της κας Βαγενά έχω σχηματίσει την εντύπωση πως πρόκειται για μια πολύ καταρτισμένη και ικανή νομικό που εκπροσωπεί άριστα τα συμφέροντα του πολύπαθου Ηρακλή. Και σαν τέτοια αποκλείεται να ήταν επιλογή της σημερινής διοίκησης της ΠΑΛΗ. Μάλλον άλλη διοίκηση θα την είχε επιλέξει ως νομικη σύμβουλο και το πιο πιθανό η διοίκηση Κολύμπατζη. Αλλά τι να κάνει και η κοπέλα. Ποια τρύπα να κλείσει πρώτα.Από παντού μπάζει το μαγαζί.Άσχετα βέβαια πως ακόμα και τη κα Βαγενά που γνωρίζει τόσο καλά τα θέματα του Ηρακλή στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου την είχαν βάλει στον πάγο οι φωστήρες. Ε βέβαια είχαν "δικούς τους" νομικούς, σαϊνια.Κι όταν βρήκαν τα σκούρα.......

  • Comment Link Bluefan Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 20:30 posted by Bluefan

    Ευτυχως στον Ηρακλη υπαρχουν και καποιοι σοβαροι και σωζεται το γοητρο. Σημερα λοιπον απο τα λεγομενα της κας Βαγενα μαθαμε την επισημη θεση. Εχει ακουσει κανεις αυτη τη θεση το προηγουμενο δια στημα απο αυτους που παριστανουν τη διοικηση; Μεχρι τωρα ακουγαμε για την κακη εσαπ που κυνηγαει τον Ηρακλη, για τον πολεμο εναντια στην ομαδα και αλλα γραφικα για να ριχνουν σταχτη στα ματια του κοσμου. Ομως σημερα μαθαμε οτι επισημη θεση ειναι οτι επρεπε να χαιρετησουν 3 ομαδες και πιστευω σωστα. Αυτα λεγανε πολλοι απο περυσι. Οτι θα πεσουν φετος 2 ομαδες συν τον Ηρακλη. Αυτοι που δεν τους ακουσαν εστησαν μια ομαδα που ακομα και σε αγωνιστικο επιπεδο ηταν για κλαματα. Για το εξωαγωνιστικο αφηστε τα, τα ειδαμε. Κι ομως καποιοι τα ειχαν προβλεψει αλλα καποιοι αλλοι βουτηγμενοι στην εμπαθεια τους ηθελαν να τους απομακρυνουν θεωρωντας οτι θα τα καταφερουν. Τωρα ισως καταλαβαν οτι ηταν ανεπαρκεστατοι και η ανεπαρκεια τους ειχε αντικτυπο στην ομαδα. Κι ομως γι αυτους παντα φταινε καποιοι αλλοι. Ακομα και τωρα δεν αναγνωριζουν τις δικες τους ευθυνες. Ευτυχως υπαρχουν οι σοβαροι ανθρωποι σαν την κα Βαγενα να μας θυμιζουν την ωμη πραγματικοτητα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ