1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-10-2021 02:10

Σάκης Ψάρρας: «Χαρούμενοι από τη νίκη», Γιάννης Ρουμελιωτάκης: «Κάναμε πολλά λάθη»

Ο προπονητής του Μίλωνα Σάκης Ψάρρας σχολίασε για το διπλό στη Βέροια:«Κάθε αρχή και δύσκολη… Για μας είναι χαρά το γεγονός ότι κερδίσαμε στην πρώτη αγωνιστική μία ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς, Έχουμε πολλή δουλεά μπροστά μας, κρατάμε τα θετικά μας στοιχεία του παιχνιδιού και συνεχίζουμε Σίγουρα είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από τη νίκη, καθώς μας περιμένουν δύο δύσκολα ματς στη συνέχεια…»

 

Σπύρος Χανδρινός (ακραίος Μίλωνα): «Κάθε πρώτο ματς ξεκινάει με λίγο άγχος, αλλα σήμερα αποδείχτηκε ότι η ομάδα μας είναι ικανή για μεγάλα πράγματα και ξεκινήσαμε με το δεξί γεγονός που μας δίνει ανάσα, Κάναμε κάποια λαθάκια, που θα πρέπει να διορυθώσουμε, αλλά συνεχίζουμε".

O βοηθός προπονητή του Φίλιππου Βέροιας Τάκης Χριστοφορίδης τόνισε: «Για μένα έπαιξε μεγάλο ρόλο στο αποτέλεσμα ο τραυματισμός του Προύσαλη. Είναι η «σημαία» της ομάδας μας παίζουμε πολύ διαφορετικά με τον Κώστα και για όλους στην ομάδα ήταν μεγάλο πλήγμα. Άλλαξε όλη ψυχολογία της ομάδας. Τα παιδιά προσπάθησαν, αλλά δεν καταφέραμε να ξεπεράσουμε αυτό το μούδιασμα στο α’ σετ και δώσαμε και «αέρα» στο Μίλωνα να παίξει ακόμη πιο ελευθέρα και να κερδίσει τελικά δίκαια. Ο Οδυσσέας (σ.σ Αδάμ) έκανε την προσπάθειά του, αλλά σίγουρα το παιδί δεν είναι Προύσαλης.

Νομίζω πως δεν πρέπει να αδικήσουμε την προσπάθεια των παιδιών, αλλά θα πρέπει να ξεχάσουμε το συντομότερο αυτό το παιχνίδι και να προχωρήσουμε. Η ομάδα μας είναι πολύ διαφορετική από αυτή που έδειξε σήμερα. Θέλω επίσης να εκφράσω μία προσωπική άποψη και να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο της Βέροιας, γιατί στην επιστροφή του στις κερκίδες τον πληγώσαμε σήμερα.».

Ο ακραίος του Φίλιππου Βέροιας, Γιάννης Ρουμελιωτάκης τόνισε: «Ήταν το πρώτο ματς του πρωταθλήματος και σίγουρα κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Η απόδοσή μας δεν ήταν αυτή που θα μας επέτρεπε για να κερδίσουμε τον Μίλωνα, που μας πίεσε πάρα πολύ. Κάναμε πάρα πολλά λάθη τα οποία σε τέτοιο επίπεδο σε αυτή την κατηγορία δεν συγχωρούνται, οπότε φτάσαμε σε αυτό το αποτέλεσμα».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ