1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
26-03-2023 23:40

Σένισιτς: «Δείξαμε την ποιότητα μας» Παπαδόπουλος: «Κοιτάμε το τρίτο ματς»

Ο προπονητής του Α.Ο.Φοίνικα ΟΝΕΧ Αλεξάνταρ Σένισιτς δήλωσε:

«Αρχικά να συγχαρώ τους παίκτες μου για τη νίκη αυτή, γιατί όλη τη σεζόν χάσαμε τρεις φορές από την Κηφισιά και σήμερα με αυτό τον τρόπο έδειξαν και ότι είναι καλή ομάδα και ποιοτικοί σαν παίκτες. Μέχρι τα μισά του α' σετ παίξαμε αρκετά καλά, στη συνέχεια όμως κάναμε κάποια διαδοχικά λάθη, η Κηφισιά ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να πάρει το σετ.

Μετά έβαλα τον Γιάννη Ρουμελιωτάκη στο παιχνίδι και αυτό βοήθησε την ομάδα. Από κει και πέρα σήμερα είχαμε και αρκετά μπλοκ, με πολλά από αυτά να γίνονται από τον πασαδόρο, τον Ιερεζουέλο.

Συνολικά όμως το μπλοκ μας ήταν πολύ καλό. Ο μόνος στόχος μας σήμερα ήταν να κερδίσουμε και αυτό κάναμε. Τώρα προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι, τα χαρτιά μας όλα είναι ανοιχτά. Είμαι σίγουρος ότι θα είμαστε πιο έτοιμοι και θα παίξουμε ακόμα καλύτερα και αυτό θα το δείξουμε στη Σύρο».

Ο διαγώνιος του Α.Ο.Π. Φοίνικα Πίτερ Μιχάλοβιτς δήλωσε: «Το τελευταίο παιχνίδι στη Σύρο μάς άφησε πολύ πικρή γεύση και ξέραμε ότι θα έπρεπε να δείξουμε κάτι καλύτερο σήμερα και να μη δώσουμε έτσι την 5η θέση στην Κηφισιά. Μπορεί να θεώρησαν ότι δεν θα αντιδράσουμε, αλλά όπως είδατε, με εξαίρεση το δεύτερο μέρος του α' σετ, είχαμε ένα τέλειο παιχνίδι και ήμασταν καλύτεροι σε κάθε τομέα. Είναι ωραία λοιπόν η νίκη αλλά και το γεγονός ότι έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι στην έδρα μας»

Ο ακραίος του Α.Ο.Φοίνικα και εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του Γιάννης Ρουμελιωτάκης δήλωσε για τη νίκη επί της παλιάς του ομάδας: « Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τον τρόπο που έπαιξε και τη νίκη που πήρε στο Ζηρίνειο. Κηφισιά και Φοίνικας είναι ανταγωνιστικές ομάδες, όμως εμείς καταφέραμε να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι μας. Είχαμε παραπάνω ενέργεια και πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Το τρίτο παιχνίδι στη Σύρο είναι και το τελευταίο και έχει χαρακτήρα τελικού. Εμείς πρέπει να μπούμε στο γήπεδο, να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι μας, όπως κάναμε και απόψε και να δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε για τη νίκη».

Ο ακραίος του Α.Ο.Π.Κηφισιάς Γιάννης Παπαδόπουλος δήλωσε: «Το παιχνίδι κρίθηκε στο ότι σε όλα τα σετ δεν ξεκινήσαμε καλά μένοντας πίσω στο σκορ. Στο 1ο καταφέραμε και το γυρίσαμε. Ίσως να πιστέψαμε ότι αυτό θα γινόταν και στα επόμενα όμως αυτό δεν ήταν εφικτό. Ο Φοίνικας έπαιξε καλύτερα και άξιζε τη νίκη. Πιστεύω ότι μας στοίχισε ότι δεν ξεκινήσαμε καλά στα σετ. Βρεθήκαμε πίσω με αποτέλεσμα να κυνηγάμε και να μη μπορούμε να ρισκάρουμε.

Από την άλλη μεριά ο Φοίνικας έχοντας το προβάδισμα έπαιξε πιο ελεύθερα και πήρε τη νίκη. Πλέον κοιτάμε το 3ο παιχνίδι της σειράς. Πρέπει να είμαστε εκατό τοις εκατό συγκεντρωμένοι. Να μην επαναπαυθούμε στο ότι νικήσαμε πριν λίγες ημέρες με 0-3. Αν μπούμε συγκεντρωμένοι και είμαστε εμείς πάνω στο σκορ, πιστεύω ότι θα πανηγυρίσουμε την 5η θέση».

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ