1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
15-10-2023 21:04

Αντώνης Βουρδέρης: «Δείξαμε πρόοδο και βελτίωση»

Ο Αντώνης Βουρδέρης που κοουτσάρισε τον Ολυμπιακό στο τουρνουά του Τζέζι τόνισε μετά τη λήξη των αγώνων:

«Επιστρέφουμε από αυτό του τουρνουά, με απολογισμό δύο ήττες. Με δύο ήττες δεν μπορείς να είσαι καθόλου χαρούμενος από το αποτέλεσμα. Βέβαια, ξέραμε το επίπεδο των αντίπαλων, όπως γνωρίζαμε και ότι είχαμε πολύ σοβαρές ελλείψεις, αλλά δεν το σκεφτήκαμε καν. Θέλαμε να έρθουμε εδώ, ήταν στο πλαίσιο της προετοιμασίας μας, ό,τι καλύτερο για την ομάδα να προπονηθεί υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες. Από αυτή την άποψη, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, γιατί είδα την ομάδα να προοδεύει, να βελτιώνεται, να μάχεται, κάτι που ήθελα. Αυτό είναι το ζητούμενο για την περίοδο που βρισκόμαστε. Στεναχωρημένος μεν, ικανοποιημένος δε».

Ραφαήλ Κουμεντάκης: «Πάρα πολύ ωραίο τουρνουά, νομίζω μας έκανα πάρα πολύ καλό. Χρειαζόμαστε τέτοια παιχνίδια, έγινε καλή δουλειά, αν και είχαμε σημαντικές απουσίες, μπράβο στον Βαγγέλη Βαϊόπουλο, έπαιξε πάρα πολύ ωραία. Κοιτάμε τη συνέχεια, τα κεφάλια μέσα, πάμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από κάθε παιχνίδι».

Ντράγκαν Τράβιτσα: «Μια πολύ καλή εμπειρία για εμάς να παίζουμε σε μία χώρα, που το βόλεϊ είναι πολύ δημοφιλές, με πολύ ωραία οργάνωση, ωραία γήπεδα. Παίξαμε σε ένα τουρνουά υψηλού επιπέδου. Στο πρώτο ματς παίξαμε με μία φανταστική ομάδα, την Λούμπε, όμως σήμερα δεν παίξαμε το καλύτερο μας βόλεϊ, το Mιλάνο άξιζε τη νίκη. Θα δουλέψουμε περισσότερο, ήταν μια καλή εμπειρία, πρέπει να παίζουμε τέτοια παιχνίδια. Συνεχίζουμε να παλεύουμε, αυτό είναι το σημαντικό στοιχείο στην ομάδα».  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ