1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
12-01-2024 21:06

Τζούριτς-Κουμεντάκης: «Μας αξίζει να περάσουμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ» (vid)

Μπορεί ο Σαλβαντόρ Ιντάλγκο να έκλεψε τις εντυπώσεις από την σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού επί της ΖΑΚΣΑ για την 5η αγωνιστική του Α' ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως αυτό το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να έρθει (και με τον τρόπο που ήρθε) χωρίς τη συμβολή του Δημήτρη Τζούριτς και του Ραφαήλ Κουμεντάκη.
Οι δύο διεθνείς αθλητές έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον αγωνιστικό χώρο του «Μελίνα Μερκούρη» και πρόσφεραν τα μέγιστα στο να έρθει η νίκη. Ήταν σχεδόν αλάνθαστοι στην επίθεση, με τον Ραφαήλ να έχει μόλις ένα λάθος στην υποδοχή σε 16 προσπάθειες (56% με 44% άριστες), ενώ ο Μίταρ είχε 11 πόντους με 5 μπλοκ (δύο λιγότερα από όλη τη ΖΑΚΣΑ), ενώ και οι δύο έκαναν πολλές δουλειές στο γήπεδο (σπασίματα πάνω στο φιλέ, άμυνες) που δεν αποτυπώνονται στο φύλλο της στατιστικής.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις των δύο αθλητών λίγη ώρα μετά την επικράτηση με 3-0 σετ, δίνοντας το σύνθημα για τη νίκη στην Τουρκία κόντρα στην Ζιράτ την τελευταία αγωνιστική που θα τους δώσει και το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Media



Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ