1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-01-2024 00:49

Κώστας Χριστοφιδέλης: «Είχαμε ευκαιρίες για κάτι καλό αλλά δεν ήμασταν έτοιμοι»

Ο προπονητής του Α.Ο.Π. Κηφισιάς Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε:
«Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την πρόκρισή του στην προημιτελική φάση του CEV Cup. Όπως και στο πρώτο αγώνα στο Ζηρίνειο, έτσι και τώρα τελείωσε το παιχνιδι και έχουμε το ίδιο συναίσθημα. Όταν σου δίνεται η ευκαιρία πρέπει να είσαι προετοιμασμένος. Μας δόθηκε η ευκαιρία για κάτι καλό, αλλά δεν είμασταν προετοιμασμένοι να το πάρουμε. Θεωρώ ότι σε αρκετά σημεία του αγώνα είμασταν καλοί τόσο στο side out όσο και στο break point. Ο Ολυμπιακός μας πιεσε από το σερβίς, ενώ έπαιξε και έξυπνα. Κάποια αβίαστα λάθη στο 4ο σετ μας στέρησαν τη δυνατότητα για εύκολους πόντους. Έχουμε μία σειρά από δύσκολα παιχνίδια και εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο λίμπερο της Κηφισιάς Λευτέρης Φωλιάς είπε: «Είχαμε κάποιες καλές στιγμές κατά τη διάρκεια του αγώνα όμως δεν έφτασαν για να πάρουμε κάποιο βαθμό. Κάναμε κάποια λάθη σε κρίσιμα σημεία τα οποία μας στοίχησαν.Κρατάμε τα καλά από το παιχνίδι και κοιτάμε τη συνέχεια.Το 4ο σετ ήταν καθοριστικό για την τελική έκβαση του αγώνα. Είμαι πολύ χαρούμενος που αγωνίστηκα σε ένα τόσο δυνατό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό. Όποτε κρίνει ο προπονητής είμαι εδώ για να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα μου».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ