1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-02-2024 23:08

Ίλιτς: «Κρατάμε το δεύτερο σετ που ήμασταν ανταγωνιστικοί»

Ο προπονητής του Φοίνικα Σύρου Τσέντομιρ Ίλιτς είπε:



 

 «Δε μπήκαμε δυνατά όπως είχαμε προετοιμαστεί και όπως είχαμε πει. Θα κρατήσω μόνο το 2ο σετ που ήμασταν ανταγωνιστικοί. Στο υπόλοιπο του αγώνα δε μπορέσαμε να χαλάσουμε την υποδοχή του Ολυμπιακού για να παίξουμε μπλοκ - άμυνα με αποτέλεσμα να έρθει και το 3-0. Δίκαια πήρε τη νίκη ο Ολυμπιακός.

Συγχαρητήρια για τη νίκη. Συγχαρητήρια και στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Βλέπω πως σταδιακά έχουμε ανοδική πορεία. Βρίσκουμε το ρυθμό μας. Μας ενδιαφέρει το κύπελλο ως διοργάνωση και ο αγώνας του κυπέλλου με τον Πήγασο. Θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό και παιχνίδι με παιχνίδι το πως θα εξελιχθεί η πορεία μας».

Ο πασαδόρος του Φοίνικα Σύρου Απόστολος Πετσιάς που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό είπε: «Δυστυχώς δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από αυτόν τον αγώνα αν και προετοιμαστήκαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα. Πιέσαμε μόνο στο 2ο σετ που ήταν και το καλύτερο σετ που κάναμε. Δυστυχώς στο 1ο και στο 3ο σετ κάναμε χαζά λάθη, δεν πιέσαμε στο σερβίς, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας.

Την Τετάρτη παίζουμε στο νησί μας απέναντι στον Πήγασο για το Κύπελλο. Οσο προλαβαίνουμε θέλουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα και στο κύπελλο αλλά και για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Ο κόσμος μας στηρίζει και τον ευχαριστούμε πολύ. Είναι ευκαιρία να πάρουμε κάτι καλό τόσο στον αγώνα κυπέλλου με τον Πήγασο όσο και στο ματς πρωταθλήματος (σ.σ. με τον Παναθηναϊκό στη Σύρο».  

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ