1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
07-08-2013 12:57

Αρμενάκης και Χατζηπαραδείσης στον Άρη

Μετά τη συμφωνία με τον Αντρέι Κράβαρικ για τη θέση του προπονητή η διοίκηση του Άρη τρέχει να κλείσει τις θέσεις της βασικής εξάδας. Χθες βράδυ εξασφάλισε συμφωνία με τον Απόστολο Αρμενάκη ο οποίος στα 33 του χρόνια θα αγωνιστεί για πρώτη φορά με τη φανέλα του Άρη, ενώ αποκτήθηκε και ο 21χρονος κεντρικός Χρήστος Χατζηπαραδείσης που έκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα με τον Ηρακλή την περίοδο 2012-13.
Επίσης, συμφώνησαν να μείνουν στον Άρη ο Γιάννης Κυριακίδης και ο Γιάννης Χαριτωνίδης.

1 σχόλιο

  • Comment Link volleyakias Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2013 10:21 posted by volleyakias

    το αστείο είναι ότι κάτι φωστήρες στον Ηρακλή πίστευαν ότι θα στήσουν ομάδα στην Α2 με παίκτες όπως ο Χατζηπαραδείσης. Στο τέλος βλεπω να βάζει κοντό παντελονάκι ο Τσιργογιάννης και τα φιλαράκια του μαζί με κάποιους γονείς από παιδιά ακαδημιών που το έχουν κιόλας, για να κατέβει η ομάδα.Ακόμα και ταλέντα ετών 18 όπου φύγει φύγει, εκεί έφτασαν τον Ηρακλή.Βλέπω βασική ομάδα τηνεφηβική που πήρε πρόσφατα το πρωτάθλημα εκτός αν σηκωθούν και φύγουν κι αυτοί.Πάντως όσοι είναι πάνω από 18 και με κάποια αξία δεν υπάρχει περίπτωση να μείνουν.Ενας από αυτούς είναι και ο Χρηστάκης που καλά έκανε και την έκανε αφού στον Ηρακλή δεν υπάρχει ορατό μέλλον επιστροφής στην Α1.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ