1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
28-09-2023 18:34

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης βράβευσε τους Παπαδημητρίου, Ιωαννίδη για το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο της Ίου

Το μπιτς βόλεϊ είχε την τιμητική του στην γιορτή αθλητικών βραβεύσεων που πραγματοποίησε ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Ο 5 φορές πρωταθλητής Ελλάδας Θοδωρής Παπαδημητρίου με τον Παναγιώτη Ιωαννίδη που έχουν καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη, ως συμπαίκτες το καλοκαίρι του 2023 κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο τουρνουά κατηγορίας Futures που διεξήχθη στην Ίο και τιμήθηκαν από τον Δήμο Θεσσαλονίκης για την επιτυχία τους.

Την απονομή στους Έλληνες πρωταθλητές του 2022 έκανε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης Πέτρος Λεκάκης, ενώ παρούσα ήταν το μέλος του Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ. και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Δήμητρα Χαριτίδου.




«Είμαστε χαρούμενοι για την τιμή που μας έκανε ο Δήμος Θεσσαλονίκης να μας βραβεύσει για την παγκόσμια διάκριση που κάναμε το καλοκαίρι. Πιο μεγάλη τιμή είναι που βρεθήκα ανάμεσα σε αθλητές της πόλης μας που έφεραν ανάλογες διακρίσεις και εκπροσώπησα την ομοσπονδία μας και το μπιτς βόλεϊ.

Ήταν μια μεγάλη επιτυχία και εύχομαι τα επόμενα χρόνια να έρθουν ανάλογες και καλύτερες για το άθλημα μας. Το μπιτς βόλεϊ σιγά σιγά πρέπει να μεγαλώσει ξανά και αν υπάρχει η βοήθεια των Δήμων και της Πολιτείας, είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν καλύτερες επιτυχίες από την 3η παγκόσμια που πήραμε μαζί με τον Παναγιώτη.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές που βρέθηκαν εκεί και εύχομαι κάθε χρόνο να είναι περισσότεροι που θα τιμούν τα χρώματα της Ελλάδος σε ανάλογες διοργανώσεις» δήλωσε ο Θοδωρής Παπαδημητρίου."


Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ