1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
04-10-2023 11:28

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το «Τουρνουά Beach Volley για τη Συμπερίληψη» στο ΣΕΦ

Την Κυριακή 1 Οκτωβρίου τα μέλη του best buddies είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Η Ακαδημία Beach Volley του Ολυμπιακού διοργάνωσε ένα διήμερο τουρνουά beach volley, λίγο διαφορετικό από τα υπόλοιπα, καθώς η δεύτερη ημέρα ήταν αφιερωμένη στη Συμπερίληψη και τη Φιλία, δίνοντας το βήμα στους νέους με νευροαναπτυξιακές δυσκολίες να συμμετέχουν ενεργά στον αθλητισμό, γνωρίζοντας ένα καινούριο άθλημα.

Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό οι παίκτες του τουρνουά και τα μέλη της ακαδημίας, μας καλωσόρισαν στην εκδήλωση, και μαζί με τους ωφελούμενους και τους εθελοντές γίναμε όλοι μια μεγάλη ομάδα. Οι συμμετέχοντες έπαιξαν και διασκέδασαν, βάζοντας όλοι μαζί άσσο στη Φιλία και τη Συμπερίληψη! Στόχος αυτής της διοργάνωσής ήταν να αναδείξει πως ο αθλητισμός δεν κάνει διακρίσεις.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες αναμνηστικά δώρα από την ομάδα του Ολυμπιακού, και τιμητικά απονεμήθηκε ένα ευχαριστήριο τρόπαιο από τα Best Buddies Ελλάδας προς την Ακαδημία Beach Volley του Ολυμπιακού, τον διευθυντή κ.Τσιρογιάννη και την υπεύθυνη της ακαδημίας κα Κίτσου.

Μαζί μας ήταν μέλη του προσωπικού της εταιρίας Colgate, που στήριξαν με τη συμμετοχή τους τη δράση.

Ανυπομονούμε να βρεθούμε ξανά όλοι μαζί σε επόμενες δράσεις πάντα με σκοπό την κοινωνική συμπερίληψη και την αποδοχή.

Ευχαριστούμε θερμά την Ακαδημία Beach Volley του Ολυμπιακού και ιδιαίτερα το διευθυντή κ. Τσιρογιάννη και την υπεύθυνη της ακαδημίας κα Κίτσου, που αγκάλιασαν αυτή τη δράση και βοήθησαν στο να γίνει πραγματικότητα.

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ