1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
17-10-2023 15:05

Ολοκληρώθηκε το διεθνές προπονητικό σεμινάριο μπιτς βόλεϊ

Ολοκληρώθηκε το «FIVB BV COACHES COURSE-LEVEL ONE», το τρίτο συνεχόμενο σεμινάριο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας το οποίο φιλοξενήθηκε στην Ελλάδα και στις εγκαταστάσεις του Triantafyllidis Beach Arena.

Την τελευταία ημέρα, η Ε.Ο.ΠΕ. μαζί με τους συνεργάτες της από την Ευρωπαϊκή Πολιτεία παρουσίασε στους προπονητές και στους αθλητές που συμμετείχαν στο σεμινάριο, το Ευρωπαϊκό πρόγραμμα «WHISTLE» που αναφέρεται στη σεξουαλική παρενόχληση στον αθλητισμό και τη σωματική δραστηριότητα, ειδικά τη λεκτική σεξουαλική παρενόχληση (VSH), πιο γνωστή ως catcalling.

Με τη λήξη του σεμιναρίου, ο επικεφαλής εισηγητής και Technical Supervisor της FIVB κ. Τζεφ Μπριο, μαζί με τον αργυρό Ολυμπιονίκη της Αθήνας Ξαβιέ Μπόσμα και τον Μάρκ Κοντόπουλο, εκπρόσωπο του Side Out UK club, συνδιοργανωτή του σεμιναρίου, παρέδωσαν τα διπλώματα στους συμμετέχοντες και στις συμμετέχουσες που χορηγεί η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, αφού το FIVB Course είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα Olympic Solidarity.

Επίσης σε μία από τις ενότητες παρουσίαστηκε και ειδικό αντικείμενο από τον γνωστό Έλληνα τεχνικό και καθηγητή Γιώργο Γιάτση. 

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ