1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2014 23:06

Τοτσίδου: «Δείχνουμε στο γήπεδο ότι είμαστε καλύτερη ομάδα»

Χαμογελαστή και πολύ χαρούμενη, εμφανίστηκε μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού η Σία Τοτσίδου, και μιλώντας στο volleynews.gr στάθηκε στη σημασία της νίκης αυτής, αλλά επέστησε την προσοχή εν όψει της δύσκολης συνέχειας και του αγώνα στο Ρέντη την επόμενη εβδομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που φτάσαμε στη νίκη. Ήταν ένα ματς δύσκολο, άσχετα με το τι δείχνει το σκορ. Κάναμε το πρώτο βήμα, έχουμε άλλα δύο, σήμερα θα το γιορτάσουμε, αλλά από αύριο θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι στο Ρέντη. Είναι ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι, πρέπει να πάμε πολύ συγκεντρωμένα για να φτάσουμε στη νίκη. Δείχνουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο, μένει να το αποδείξουμε σε όλα τα γήπεδα, όπου κι αν παίζουμ», ενώ όταν κλήθηκε να μιλήσει για την προσωπική της απόδοση, δε θέλησε να σταθεί ιδιαίτερα σε αυτό: «Νίωθω καλύτερα μέσα στο γήπεδο, και ακόμα καλύτερα όταν βοηθάω την ομάδα να φτάνει στη νίκη».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ