1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
11-04-2014 23:21

Ιβάνοβα: «Να φανούμε δυνατές γιατί θέλουμε πολύ το πρωτάθλημα»

Εκ των κορυφαίων σήμερα, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, η Ιζαμπέλα Ιβάνοβα μίλησε στο volleynews.gr για τη μεγάλη νίκη της ομάδας της, ενώ επισήμανε για μία ακόμη φορά τη «δίψα» που υπάρχει στην ΑΕΚ για το πρωτάθλημα.

«Το ματς ήταν δύσκολο, ήταν αναμενόμενο να είναι ντέρμπι, υπήρχε πολύ άγχος και πίεση και από τις δύο ομάδες, και είναι πολύ θετικό πως παρόλα αυτά καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Μας χαροποιεί η παρουσία του κόσμου, μας έδωσε το κάτι παραπάνω. Άπο κει και πέρα πρέπει να χαρούμε σήμερα, αλλά από αύριο να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Κάθε ματς στα πλέι οφ είναι διαφορετικό, και θέλουμε να έχουμε καθαρό μυαλό κάθε φορά, για να μπορούμε να διαχειριζόμαστε σωστά κάθε αγώνα».

Ερωτηθείσα για την αναμέτρηση στο Ρέντη και το διπλό που τόσο καιρό η ΑΕΚ αναζητά εκεί, είπε: «Πιστεύω όλα είναι θέμα συγκέντρωσης και προετοιμασίας, τόσο ψυχολογικής όσο και αγωνιστικής, πρέπει να δώσουμε το 100% γιατί πραγματικά θέλουμε το πρωτάθλημα. Θέλουμε να φανούμε δυνατές και να φέρουμε τελικά το πρωτάθλημα στη Φιλαδέλφεια».

Αφήστε το σχόλιό σας

Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει τα απαραίτητα πεδία (*). Σχόλια με κώδικα HTML, greeklish, κεφαλαία και υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται.

Find us on Facebook

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ